hvordan man kan tage ud æble usb højttalere

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-04

Apple USB -højttalere er ikke hvad de fleste mennesker tror , at de er . De fleste mennesker tror, at Apple USB -højttalere er højttalere, som er tilknyttet med Apple Corporation , men de er ikke . De er simpelthen højttalere , som er formet som æbler og som skiller sig ud mere end almindelige , traditionelle højttalere . Den måde, du tager ud Apple USB -højttalere er en lidt anderledes end almindelige højttalere , fordi de opretter forbindelse til din computer via en USB- port

Du skal bruge: .
Disc fjerner ridser


. 1 .
Træk USB kabel, der er sluttet til din Apple USB -højttalere fra din computer . Derefter fjerne den anden ende af USB- kablet fra højttalerne .
2 .
Tag 3,5 mm lydstik fra din computer eller MP3 -afspiller ( uanset hvilken medlemsstat det er hooked op til ) og derefter frakoble den anden ende af 3,5 mm lydstik fra Apple højttalerne .
3 .
Tag fat hver af Apple USB -højttalere i hver hånd og derefter trække dem fra hinanden for at bryde den magnetiske forbindelse med som de er holdt sammen . Apple USB -højttalere er nu taget ud .

gode råd og advarsler


 • Hvis du transporterer din Apple USB -højttalere , arrangere alle komponenter inden for et adskilt kasse , og fuldt polstrede med sække eller avis , for at forhindre de dele bliver beskadiget i en overgangsfase.
 • Pas på opspoling af snore op tæt eller omkring talerne , da dette kan forårsage shorts at udvikle sig i ledningerne .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan glatte en harddisk   

  Kommentarer

  Code:
  change