hvordan man kan udskrive et fotoalbum

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-18

Udskrive et digitalt fotoalbum , du har oprettet og gemt i foto -software eller på en hjemmeside . Brug fotopapir , der passer til din printer og det er den samme størrelse som dine billeder eller større . Du skal vælge papir, der passer til dine fotos og en grænse , medmindre printeren understøtter print til kant . Du kan også vælge at udskrive flere små billeder på en stort stykke papir og derefter klippe dem , når de er trykt

Du skal bruge: .
Digital billed albumPhoto set softwarePhoto paperColor printer .


1 .
Åbn dit digitale fotoalbum i dit billede ser software eller hjemmeside . Klik på Udskriv i menuen . Vælg " Print Size " og vælge den størrelse billede, du vil udskrive . Indstil " Papirstørrelse " til fotopapir størrelse du vil udskrive på . Vælg " Papirtype " , der bedst passer til dit fotopapir .
2 .
Angiv dit layout indstillinger for at beskære eller passer fotoet på din papir . Vælg " Crop " til at skære fotos kanter for at passe på fotopapir . Vælg " Tilpas " for at formindske billederne , så det passer på fotopapir . Vælg en mulighed for at " Udskriv flere fotos " på fotopapir eller " Udskriv et billede "på hver papir . Vælg muligheden for at udskrive med eller uden en " hvid kant " rundt om billederne .
3 .
Tilsæt et stykke fotopapir til printerens papirbakke . Klik på "Udskriv " -knappen for at sende dine billeder til printeren . Udskrive en side først for at sikre, at alt udskrives korrekt .
4 .
Udskriv andre billeder fra albummet ved at gentage ovenstående trin .
5 .

Tilføj dine udskrevne billeder til fotoalbummet for at bevare .


Previous:nothing Next:hvordan man kan ændre acc på en gigabyte bundkort 

Kommentarer

Code:
change