hvordan man laver drivere til computer -enheder

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-15

Hardware og software drivere kan lide at kommunikere til en computer , der lytter . Når din computer ikke at høre , hvad en tilsluttet enhed siger , at samtalen bliver fuldstændig ensidig . Der er håb , fordi Windows OS altid vil forsøge at være en bedre matchmaker . Det vil forsøge at foretage en driver til dig-det er , vil det føre dig til at finde en generisk , men er forenelig en, der har noget mere interessant at sige . Efter alt , virkelig kommunikation er en tovejs- gade

Du skal bruge: .
edb-anordning med USB -stik .
Computer med USB port .
Windows XP eller nyere .


1 .
Sæt enheden til en USB- port på computeren .
2 .
Tænd din computer . Beskeden prompten " Installation enhedsdriversoftwaren "vises . Hvis det ikke sker, skal du gå til trin 3 .
3 .
Kontroller enhedens producentens websted for en kompatibel driver til at downloade og installere . Hvis man ikke er til rådighed , skal du gå til Trin 4 .
4 .
Kontroller , om enheden er Windows 7-kompatible . Hvis det ikke er , kan du overveje en udskiftning , hvis du ønsker at tilslutte den til den samme computer .

gode råd og advarsler


  • Prøv at tilslutte enheden gennem alle de forskellige porte på din computer . Kontroller, at en defekt port er ikke den egentlige årsag til afbryder .


  • Previous:nothing Next:hvordan man åbner en Toshiba bærbar Tecra 750cdm sag     

    Kommentarer

    Code:
    change