hvordan man opbygger en ultimativ amd computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-08

AMD står for Advanced Micro Devices . Virksomheden er meget mindre end rivaliserende Intel . AMD computer -processorer er normalt betydeligt billigere end tilsvarende Intel -processorer og udfører omkring samme niveau. AMD processorer kræver kompatible dele , når bygningen en AMD computer . AMD har en bred vifte af processorer , og der er et stort antal af kompatible dele , så du kan bygge en top -of-the- line AMD computer, hvis du har penge til at tilbringe

Du skal bruge: .
ProcessorMotherboardRAMHard driveDVD driveCase .


1 .
Vælg den AMD -processor , du ønsker . For den ultimative AMD computer ved at vælge den hurtigste processor med de mest om bord cache . Hvad er toppen af den linje er altid skiftende , men dette vil stort set være den dyreste AMD -processor du kan finde. Du vil også ønsker at vælge den chip , der har den mest processorkerner .
2 .
Beslut på et kompatibelt bundkort . Du skal vælge et bundkort , der kan acceptere AMD processor du har valgt . Vælg et board , som har den hurtigste front-side bus , kan holde den mest hukommelse og har den mest slots til kort og drev .
3 .
Få de mest og bedste dele at udfylde computeren . Køb den absolut hurtigste hukommelse kompatibel med dit bundkort , og få så meget som dit bundkort vil holde . Tilføj flere SATA harddiske , der har den højeste RPM , hurtigste søge tid og mest plads . Brug et optisk drev , der kan optage og skrive alle slags Blu-Ray , DVD og CD .
4 .
Saml dele sammen i et stort tårn sag , der er afkølet vand . Det store fald vil give dig masser af plads til at arbejde med og hjælper med at holde luft der strømmer bedre, og en vandkølet tilfælde er den bedste form for sag til afkøling .


Previous:nothing Next:hvordan man kan lave en computer lcd inverter for en Inspiron 9100 

Kommentarer

Code:
change