voip fax spørgsmål

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-25

Commercial Voice over Internet Protocol ( VoIP ) udbydere begyndte at formere sig i 2004 . De forbedrede tjenester så hurtigt , at ved 202C Forbes magazine nævnt VoIP som en af de mest afgørende teknologier til moderne virksomhed . De er blevet en nem at bruge , pålidelige og mindre omkostningskrævende alternativ til den sædvanlige telefontjenester . Det vil sige, indtil du nødt til at sende en fax . Faxmaskinen er designet til at arbejde over gamle analoge telefon net . Fax over VoIP er meget muligt , men det har et par spørgsmål , du bliver nødt til at beskæftige sig med .

Lower Baud Rate

I VoIP , menneskelige stemmer og andre lyde , konverteres af en analog telefon adapter ( ATA ) i digitale signaler , der sendes til modtagende sted via internettet . Men sammenlignet med fax , VoIP faktisk bruger en lavere baudrate eller sats transmitterede signaler-om 9. 600 per sekund . De seneste faxmaskiner tendens til at overføre data ved hastigheder højere end dette . På grund af forskelle i hastigheder , overførte data er ødelagt eller tabt . Ofte, når en fax sanser , at nogle data er tabt , det stopper automatisk transmission.En løsning til dette er at sænke baudraten din faxmaskine til 9. 600 , men ikke hver faxmaskine manual indeholder instruktioner om , hvordan man bremse dets baudrate .

VoIP Ekstra Støj

VoIP har ofte nogle ekstra støj , der kommer igennem , på grund af lejlighedsvise ustabile i Internet bredbåndsforbindelser . Det kan være acceptable for det menneskelige øre , men det er nok til automatisk at stoppe eller nulstille en fax -transmission.De seneste faxmaskiner har hvad hedder en Error Correction Mode ( ECM ) , som analyserer modtaget rammer for ødelagte data . VoIP støj eller dårlig signalstyrke , vil medføre en del af en faxtransmission at være tabt, og ECM vil udløse en " genfremsende " signal . Den afsendende faxmaskine vil holde videresende indtil din fax forsøg anses en kommunikationsfejl . For at undgå dette problem , skal du blot deaktivere din faxmaskine ECM . I tilfælde af at du ikke kan finde instruktioner om , hvordan man gør det i maskinens manual , kan du finde en vejledning til nogle af de mere populære fax modeller på websteder som VoipMechanic .

Korrekt Codec

Sørg for at din Internet Service Provider ( ISP ) er i stand til at understøtte den korrekte codec eller signal dekodning program i første omgang . Den korrekte audio codec er T. 38 , en standard fax relay metode har til formål at give fax over VoIP med bedre detaljer .Kontroller også, at din VoIP -forbindelse i sig selv er indstillet til en noncompressed codec kaldet G711 . Mange VoIP udbydere bruger en " Båndbredde Saver " indstilling eller codec ligesom G729 , som vil gøre dine faxer mislykkes . Hvis du ikke har adgang til at ændre denne indstilling , skal du bede din VoIP-udbyder for at ændre det for dig .


Previous:nothing Next:hvordan man kan gemme fotos på en Dell Axim x51 pda 

Kommentarer

Code:
change