AMD vs Intel mikroprocessor

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-10

For mange computer entusiaster , har debatten mellem AMD og Intel mikroprocessorer været i gang . I årenes løb , imidlertid har disse processorer ændret sig betydeligt . Enhver sammenligning mellem AMD og Intel har for at tage hensyn til mikroprocessoren platform, der understøtter det så godt som den form for arbejde mikroprocessor forventes at gøre . I forlængelse heraf også de funktioner , der omgiver processoren samt de platforme bestemmer ydeevnen for processoren

Application Performance

Kørsel multimedieapplikationer i et multitasking-miljø kan arbejde en processor til kanten . Applikationers ydeevne afgør , hvordan en mikroprocessor er i stand til at håndtere dag-til-dag standard kontorapplikationer , der kræver at køre en internet-applikation , et grafikprogram og et tekstbehandlingsprogram ansøgning på samme tid . AMD X2 processorer har en tendens til at klare sig bedre i en multitasking miljø end Intel processorer i samme tekniske egenskaber.

Gaming

3D-spil kan bestemme effektiviteten af en mikroprocessor . Tests er udført ved at slukke den avancerede onboard grafik chip og lade mikroprocessor gøre det tunge løft . I 3D-spil , viser AMD X2 processoren langt bedre 3D ydelse i spil , hvilket gør det meget bedre egnet til 3D-spil .

Foto redigering

Image konverteringer er processor-intensive opgaver, der kan forbruge en masse processor tid . AMD X2 processorer har en tendens til at udkonkurrere Intel -processorer ved at give bedre billede-redigering resultater med hensyn til CPU- forbrug .

MP3 Encoding

Tegnsæt lyd er en anden processor-intensive aktivitet . Processorer er designet til at understøtte flere processor tråde , hvilket er vigtigt i kodning . Dual-core CPU'er , som understøtter flere tråde fra Intel ser ud til at overgå AMD processorer med en margen på 20 procent .

Video Encoding

Nye produkter såsom Microsoft Media Center og andre hjemmeunderholdning programmer, der understøtter video -kodning bliver hverdagskost . Video encoding score er således en vigtig overvejelse i enhver sammenligning mellem de to processorer . AMD X2 og Intel Pentium D -processorer synes at være statistisk bundet , når det kommer til video -kodning . AMD mikroprocessorer har opretholdt en konsekvent stribe af højtydende , der konkurrerer godt med Intel -processorer på dette område .

Pris

Prisen er bestemt på baggrund af resultater pr dollar brugt . Generelt AMD mikroprocessorer tendens til at være billigere i forhold til Intel -processorer giver den samme ydelse . Men forskellen er minimal , normalt på grund af den måde, prisfastsættelsen er færdig. Mens AMD X2 chips udbydes til per-individ- enhedspriser , er Intel-processorer leveres på en foreslået tilsvarende pris , der er baseret på 1. 000- enhed partier .


Previous:nothing Next:hvordan man kan tilslutte en subwoofer til en pc 

Kommentarer

Code:
change