Definitionen af en mdf fil

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-02

En Media Disc Image File ( MDF ) er en binær disk image fil , der indeholder data findes på disken , hvorfra det blev oprettet . MDFs kan skabes og udnyttes af flere compact disc ( CD) og Digital Versatile Disc ( DVD ) image utility software -programmer. Ved at skabe en MDF -fil , kan brugerne gemme på deres computer harddisk en fuldstændig kopi af de oplysninger om medier diske de ejer . En MDF er angivet ved slutningen af filnavnet

Association med MDS filer

MDFs er oprettes normalt sammen MDS filer . En MDF indeholder de kopierede disk data , og en MDS fil indeholder sidehoved og spore oplysninger . MDFs er " monteret " på en brugers computer med disk emulator software til at tillade brugeren at få adgang til de kopierede oplysninger . Disken emulator software tricks computeren til at anerkende en ekstra cd /dvd -drev med målet MDF i det . Når en MDF er monteret , vil den automatisk bruger oplysningerne i de tilsvarende MDS filen skal vises korrekt på mock CD /DVD -drev .

sammen med alkohol Soft

MDFs er mest almindeligt i forbindelse med diskbilledet emulator software Alcohol 120 % . Den MDFs /MDS filer er de proprietære disk image -filer af Alcohol 120 % og moderselskabet Alkohol Soft .

MDF Udnyttelse

I tillæg til Alcohol 120 % , kan en række andre programmer være ansat til at udnytte en MDF . De mest almindeligt anvendte Trylleri og Daemon Tools . Disse programmer kan montere disken billedfilen , skabe MDFs og konvertere MDFs til lignende formater , såsom ISO eller BIN filer . De fleste disk image emulatorer er i stand til at omgå kopibeskyttelsen indbygget i moderne cd'er og dvd'er .

Funktioner

MDFs opfylde de samme funktioner som International Organization for Standardization ( ISO ) filer og andre disk image fil -formater . De er vant til back up medie diske, som en bruger ejer . Brugere ofte backup computerspil på denne måde , men andre anvendelser kan omfatte bakke op system diske eller computer software diske . MDFs bruges også til at gøre det muligt for en bruger at køre et program uden behov for en fysisk kopi af et medie disk . Det sparer tid og reducerer behovet for disken transport .

Størrelse

MDFs er normalt omkring 650 MB , som afspejler den mængde data, der lagres på de medier CD , hvorfra de blev skabt . Hvis MDFs er skabt af medierne dvd'er , kan de blive op til flere gigabytes i størrelse .


Previous:nothing Next:hvordan man kan indfange syslog fra en cisco koncentrator 

Kommentarer

Code:
change