Fejlfinding af et defekt startknap på en bærbar

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-04

Bærbare computere er vanskeligere at reparere end desktops , fordi alle dele er presset ind i et mindre rum . Dette omfatter start ( power ) knappen, som normalt er fladt og om størrelsen af en skilling . Fordi det er fladt , er der lille chance for at det bliver slået ud eller faldet ud. Hvis din bærbare har lidt fysisk skade , men kan du finde dig selv i en situation, hvor start-knappen fungerer ikke længere
1 .
Check strømforsyningen . Hvis du trykker på startknappen gentagne gange og intet sker , er det sandsynligt, den bærbare computer er ikke modtager strøm . Afbryd og tilslut netledningen , og sørg for at sikre forbindelsen til den bærbare computer og på væggen . Prøv at tilslutte ledningen i en anden stikkontakt at isolere elektriske problemer .
2 .
Tag batteriet . Sommetider problemer med batteriet vil forhindre en bærbar computer fra opstart . Hvis det beføjelser , lukke den ned og sæt batteriet . Prøv tænder på den bærbare computer . Hvis der ikke sker noget , så skriv ned reservedelsnummer af batteriet og købe en erstatning . Må ikke købe batterier, der ikke er ægte eller fremstillet af producentens originale fordi generiske mærker en tendens til at være lavere i kvalitet .
3 .
Placer computeren på en hård overflade med alle fjernede ledninger . Skru hver skrue fundet på bunden . Drej den oprejst og bruge en flad kant redskab til at lirke åbne plastikstrimlen placeret lige over tastaturet . Du vil se fire skruer , og fjern dem alle og derefter tastaturet . Der bør være mere skruer under tastaturet , der holder top og bund sammen . Fjern dem og den øverste kommer ud med lille indsats . Kig i øverste venstre hjørne , hvor afbryderknappen er , og skubbe stikket tilbage i , hvis det er løst . Hvis det ser fint , give det et skub alligevel og sætte den bærbare computer sammen igen . Hvis det ikke lykkes , i stedet for startknappen ved at skrive din model nummer i eBay . Hvis du ikke kan finde en startknap , købe en brækket bærbar identisk med din. Fjern arbejder knappen fra det og installere det på din bærbare computer .

gode råd og advarsler


  • Statisk elektricitet kan dræbe din bærbare computer . Købe en antistatisk håndledsstrop , før du forsøger at reparere .


  • Previous:nothing Next:fejlfinding en hp pavilion 753n desktop pc     

    Kommentarer

    Code:
    change