Fordelene ved en touch screen

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-25

Når der træffes beslutning om nye grænseflade teknologi , hvad enten det er forretning eller personlig brug , har den berøringsfølsomme skærm komponent blevet en populær mulighed for at overveje . Med en hård slidstærk overflade , med en tynd plast skærm skjold touch-screen -enheder er mindre tilbøjelige til at screene skader end enheder, der bruger LCD- teknologi . Hertil kommer, at elastiske og nem at bruge naturen af touch-screen -enheder gør dem velegnede til brugere i alle aldre og niveauer .

Produkt Struktur

Da touch-screen produkter som computerskærme og mobiltelefoner kræver ikke et tastatur , kan deres samlede størrelse reduceres . I nogle tilfælde også mangel af et tastatur giver mulighed for en tyndere produkt struktur . Touch-screen skærme passer sikkert på et bord uden at optage en masse plads . Vægten af enheder med touch-screen -teknologi er også ofte reduceret. Disse enheder omfatter færre dele ( såsom knapper ) , som gør at transportere dem en mindre skræmmende opgave . Folk , der er konstant på farten er i stand til at bære mindre og lettere touch-screen enheder med mindre besvær .

Let at rengøre

Touch screen -enheder har glat , fladskærme , hvilket gør rengøringen meget lettere . Enheder, såsom Apples iPad , som ikke kræver et tastatur , en tendens til at samle mindre støv . Funktionen af computermus er elimineret som godt-en enhed med mange sprækker , der er svære at rengøre . Den trådløse karakter af touch screen også eliminerer rod af sammenfiltrede ledninger bag skrivebordet .

Nemt at bruge

En af de største fordele for touch-skærme er den overordnede brugervenlighed . Idet denne handling rørende er instinktiv , touch-screen -enheder er relativt enkle at betjene . Der er ingen yderligere involveret læring , som med drift af en computermus , joystick eller håndholdt enhed med flere knapper . Et klart defineret sæt menuer er let at navigere igennem, når alle bruger har at gøre , er røre den ønskede indstilling. Den brugervenlige karakter af touch screen også hjælper med at spare tid .


Previous:nothing Next:hvordan man kan tilføje ram til en computer og ændre bios 

Kommentarer

Code:
change