Forskellen mellem mac hukommelse & pc -hukommelse

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-24

Den væsentligste forskel mellem Apples Mac -computere og pc'er , der kører operativsystemer som Windows eller Linux er software . Hardwaren i begge typer af computere er ens , og der er ingen forskel mellem Mac og PC hukommelse

Identifikation

Nogle kommercielle . hukommelse kan oplyse , at det er for Mac eller pc . Dog bør alle tredjepart hukommelse være kompatibel med både Mac og personlige computere , selv om emballagen ikke udtrykkeligt angiver så meget.

Typer

Selvom Mac'er og pc'er bruger den samme hukommelse , der er flere typer hukommelse og nogle systemer kun acceptere bestemte hukommelse . Double Data Rate hukommelse var standard i begyndelsen af 2000'erne nu både DD2 og DD3 hukommelseschips til rådighed.

Overvejelser

Mens Mac'er og pc'er kan bruge den samme hukommelse , kan pc-brugere finde det lettere at tilføje eller erstatte hukommelsesmoduler inden for deres computere , fordi sagerne er mere tilgængelige .

Advarsel

Nyere typer af computerens hukommelse er ikke bagudkompatibel , hvilket betyder at de ikke arbejder med ældre computere . DDR , DDR2 og DDR3 alle have lignende, men unikke former . En DDR3 -hukommelse modul vil ikke passe ind i en DDR -hukommelse slot af en computer , og tvinge det ind i sprækken kan forårsage skade på hukommelsen og computer hardware .

Solution

Forbrugerne bør købe hukommelsesmoduler fra forhandlere , der giver afkast . I tilfælde af , at hukommelsen ikke virker på grund af uforenelighed , hukommelse svigt eller andre problemer , kan forbrugeren udveksle hukommelsesmodulet for den rigtige .


Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere en MPC 2000xl n ekstern harddisk 

Kommentarer

Code:
change