Forskellen mellem pc hukommelse & PC2 hukommelse

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-23

PC og PC2 hukommelse er alternative navne til Double Date Rate og Double Data Rate 2 hukommelse teknologier , hhv. Den hukommelse, som vil arbejde i en forbrugerens computer , afhænger af basen hardwaren i systemet

Historie

Computerproducenter begyndte at bruge Double . Data Rate 2 hukommelse i 2004 . Forud for dette , Double Data Rate hukommelse var standard i mange computere , og før det , Synkron dynamisk RAM var standard .

Identifikation

DDR og DDR2 -hukommelse chips har en lignende udseende . Men det centrale hakket på en DDR2 memory chip , der flugter med hukommelsespladsen i computeren , er tættere på venstre side end en DDR chip . Ud over dette har DDR -hukommelse mere metal kontaktpunkter , der er kendt som stifter , langs bunden af chippen.

Fordele

DDR2 kræver mindre spænding til at drive end DDR -hukommelse . Desuden er den varmemængde lavere i DD2 hukommelsen, hvilket hjælper med at reducere laptop overophedning . DDR2 er også hurtigere end DDR -hukommelse .

Speed

Teoretisk DDR2 er dobbelt så hurtig som DDR , fordi det kan køre med en hastighed på 667MHz , mens DDR opererer med en hastighed på 333MHz . Dog kan real-time performance ikke nå teoretiske hastigheder .

Advarsel

Forsøg på at bruge en memory chip i en forkert montering hukommelsesplads kan forårsage skade på computerhardware , såsom strømforsyning , samt hukommelseschip selv .


Previous:nothing Next:hvad er inde i en cd-brænder ? 

Kommentarer

Code:
change