HP Pavilion 8755c fejlfinding

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-01

Mens du bruger dit HP Pavilion 8755C , kan du støder på en række problemer . I stedet for farende til din nærmeste computer værksted , kan du løse nogle problemer selv og spare tid og penge . Nogle gange optiske diske , såsom cd'er og dvd'er sig fast i computerens optiske drev , hvilket gør det nødvendigt for dig at åbne drevet på alternative måder. Din computer kan blive overophedet , hvis du bemærker det regelmæssigt fryser op , især mens du kører bestemte programmer .

Stuck optisk drev


1
Genstart computeren og prøv at skubbe disken . igen . Hvis dette ikke virker , skal du klikke på " Start "og derefter enten " Computer " eller "Denne computer ".
2 .
Højreklik på ikonet for dit computers optiske drev og klik på " Eject " i menuen . Hvis disken ikke skubbes ud, genstarte computeren og trykke på eject knappen , når den første velkomst skærmbillede vises.
3 .
Luk computeren, hvis disken stadig ikke vil skubbe og fjerne netledningen og alle andre tilslutninger . Fjern de to skruer, der holder den venstre side panel til computeren , og skub derefter panelet på bagsiden af maskinen og væk for at fjerne det .
4 .
Grib siderne af frontpanelet og er fast træk det væk fra computeren . Find overgang hullet til det optiske drev , som ligger under drevet dør .
5 .
Ret papirclips , og sæt den ind i frigivelsen hullet . Træk langsomt ud drevets skuffe , og fjern disken . Hvis disken er brudt eller drevet stadig ikke åbner , når computeren er tændt , tage computeren til et værksted .

Computer Overophedning


1 .
Turn slukke computeren og fjerne alle forbindelser , inklusive netledningen . Fjern skruerne på venstre side panel på bagsiden af computeren .
2 .
Skub panelet på bagsiden af computeren , så trække det væk fra computeren for at fjerne det . Sæt netledningen tilbage i computeren og tænde den .
3 .
Kontroller alle de fans inde i computeren , og sikre, at de alle arbejder . Hvis nogen af de fans ikke vender , eller hvis de gør mere støj end de andre , få dem udskiftet .
4 .
Rens alt støv ud af computeren ved hjælp af en dåse komprimeret luft . Sørg for at rense luften ventilationskanaler på forsiden og bagsiden af computeren for at forhindre fremtidige overophedning .
5 .
Placer computeren i et område, hvor det har mindst 6 inches af friarealer både foran og i ryggen . Hvis computeren fortsætter med at overophede , så tag den til et værksted for at installere en ekstra ventilator .


Previous:nothing Next:hvordan man kan ændre i strømstikket på en dell bærbar 

Kommentarer

Code:
change