HP’s trådløse printer problemer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-21

HP fremstiller printere, der er anvendt i flere hjem og kontor brugere . Installation af en printer har nogle fælles problemer , og HP giver nogle tips og løsninger til den fælles problemer

funktioner

Trådløse forårsager formatering spørgsmål . Nogle kunder kan ikke udskrive på alle til printeren . Dette er typisk fra forkert installerede drivere eller en løs printerkabel .

Identifikation

De fleste HP -printere kommer med software , der advarer brugeren til spørgsmål . Et ikon vises i systembakken , der siger at printeren er tilsluttet, eller løbet tør for blæk .

Effects

Hvis den forkerte drivere er installeret, kan printeren udskrive men skrifttype og layout er misdannet . Brugere kan afhjælpe problemet ved at installere de nyeste HP drivere .

Overvejelser

Mekaniske problemer også forårsage printer problemer. Hvis mekaniske problemer der er mistanke om , inspicere printeren til papirstop eller ødelagte komponenter .

Betydning

For alvorlige problemer , kan printeren skal udskiftes . Nogle printer spørgsmål er dyrere end prisen for en ny HP printer .


Previous:nothing Next:hvordan man kan tage sagen låget en dell computer 

Kommentarer

Code:
change