Sådan foretages fejlfinding en lexmark jettec

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-24

Lexmark printere kommer med en prøve, blækpatron , der vil køre hurtigt ud under hårdt brug . Et alternativ til at købe mærke blæk er at købe en JetTec refill kit eller renoverede patron . Refabrikerede patroner tendens til at være mindre pålidelige , men kan købes med rabat . Hvis du har problemer med din Lexmark JetTec Ink , der findes løsninger på de mest almindelige spørgsmål
1 .
Tænd printeren og vent mindst 10 sekunder, før du tænder den igen . Dette løser problemet , når en Lexmark printer vil ikke anerkende en ny blækpatron .
2 .
Sluk for printeren i 20 sekunder og genstart det for at fjerne Blækpatron Advarsel lys . Hvis lyset stadig tage ud patronen og rengør elektriske kontakter med tørrede væv og sæt . Hvis lyset stadig ikke gå ud , udskifte patronen med en ny .
3 .
Fix en utilfredsstillende udskrift ved at udføre en rengøring på Lexmarks printer . Ilæg et par ark papir og åbn " Lexmark Løsningscenter " på skrivebordet . Hvis du ikke kan se ikonet , skal du skrive " Lexmark "i " Start " menuen for at finde den . Vælg " Vedligeholdelse "-fanen og derefter på " Clean at undgå vandrette streger . " Klik på " Udskriv "for at fuldføre processen.
4 .
Fjern patronen fra printeren , og tør printhovedet med en tot fugtet væv , hvis problemet stadig . Brug blide tryk , lige nok til at tørre den ren . Udskift patronen og udskrive en prøve . Gentag trin, som er nødvendigt.

gode råd og advarsler


  • type papir, der anvendes kan påvirke udskriftskvaliteten. Brug det korrekte papirtype til dokumentet , der udskrives , og sørg for du udskriver på højre side .


  • Previous:nothing Next:hvordan du foretager fejlfinding farvejusteringen på en Kodak printer dock     

    Kommentarer

    Code:
    change