Sådan nulstiller den rigtige patron fejlkode på en dell 926 printer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-09

Dell 926 er en alt -i -én farve inkjet printer, der bruger en farveblækpatron og en sort blækpatron . Den interne computer af 926 printeren identificerer potentielle fejl og viser en meddelelse på displayet , der svarer til de fundne fejl . Den rigtige patron fejlmeddelelse vises, når printeren har registreret , at en ugyldig blækpatron er installeret i den farve blækpatronholderens på højre side . Fejlen kan nulstilles ved at følge den rette fremgangsmåde

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker .


1 .
Løft printeren enhed op . Placer scanneren støtte stråle mellem fanerne for at holde printerenheden låget åbent . Blækket blækpatronholder flytter til isætningspositionen i midten af printeren .
2 .
Tryk ned på håndtaget foran retten blækpatron låg . Låget åbner og hæver op .
3 .
Tag farveblækpatronen fra luftfartsselskabet . Undersøg cylinderampullen for at sikre, at det er foreneligt med Dell 926 printeren . Den korrekte patron kaldes Dell 926 Standard Capacity Color Ink.
4 .
Undersøg cylinderampullen for enhver tape over blækdyse . Nye blækpatroner har en stribe tape der dækker bunden af patronen , som skal fjernes , før du installerer i printeren .
5 .
Sæt cylinderampullen i luftfartsselskabet , så mærket er på toppen med farven logoet side går ind først. Tryk låget ned for at klikker på plads .
6 .
Skub scanneren støtte baren tilbage for at frigøre det . Sænk printeren , indtil den er lukket .
7 .
Sluk printeren . Genstart computeren . Tænd printeren . Hvis fejlmeddelelsen vises igen , kan patronen være defekt og skal udskiftes .


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter en hk pp2180 pavillon laptop cpu 

Kommentarer

Code:
change