Sony Vaio genvejstast fejlfinding

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-07

De genvejstaster på dit Sony Vaio bærbare er de taster , der kan bruges sammen med "Funktion " tasten for at udføre visse opgaver . Disse svarer til " Media " taster på en HP tastatur , for eksempel . Hvis du har problemer med din Sony Vaio genvejstaster , skal du justere deres konfigurationsindstillingerne manuelt ved hjælp af Sony Vaio genvejstast nytte , som er tilgængelig via Windows -operativsystemet Kontrolpanel
1 .
Klik på " Start ".
2 .
Klik på " Kontrolpanel ".
3 .
Klik på " Genvejstast Manager "for at åbne Sony Vaio genvejstast nytte . Du vil se en liste over alle din computers genvejstaster i venstre side af skærmen . Hvis du klikker på navnet på en genvejstast vil afsløre præcis, hvad det gør på højre side af skærmen .
4 .
Brug drop -down menuen i højre side af skærmen for at vælge en ny funktion til en bestemt genvejstast . Dette vil rette eventuelle problemer du har , hvis genvejen udfører nogen funktion (og den højre side af Manager er tom ) , eller hvis det er , der udfører den forkerte funktion .
5 .
Klik på " Anvend "for at fastsætte de genvejstaster på din Sony Vaio laptop ved at gemme de ændringer du netop har lavet .

gode råd og advarsler


  • Hvis du for nylig har omformateret din computer og ikke kan se ikonet for genvejen nytte i Kontrolpanel , skal du manuelt hente og geninstallere hjælpeprogrammet fra Sony 's hjemmeside ( se Resources ) .


  • Previous:nothing Next:fordele af sol directory proxy service     

    Kommentarer

    Code:
    change