alternativer til trackball opdagelsesrejsende

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-16

Trackball mus er nogle af de mest ergonomiske computer lavet periferiudstyr , og derfor er de et attraktivt alternativ til traditionelle mus . Microsoft Trackball Explorer er en sådan populær mus , men det er langt fra den eneste . Microsoft har en anden populær trackball , der er lige så god som den Explorer . Logitech , Kensington og Adesso er andre selskaber, som også har en bred vifte af trackballs til rådighed , der hjælper gør det nemt at finde et alternativ til den Explorer

Microsoft Trackball Optical

Microsoft Trackball Optical mus har mange af de samme funktioner som Explorer , men i et andet design . Af Trackball Optical bruger Microsofts IntelliEye Technology , ligesom Explorer , der giver den optiske præcision kontrol eftersøgt i en kvalitet mus . Også gerne Explorer har Optisk fem knapper til at bruge , to, som kan programmeres efter brugerens smag . Den væsentligste forskel mellem de to er den optiske har en tommelfinger-drevet trackball , mens Explorer afhængig af pegefingeren til at fungere .

Logitech Cordless Optical Trackman

Logitech Cordless Optical Trackman er måske det bedste alternativ til Explorer på denne liste . De designs ligner hinanden, med de store topmonteret trackball der betjenes af pegefingeren . Men den optiske Trackman slår Explorer fem-knap design , idet det tilbyder otte knapper . Plus , ifølge forskellige søgninger på internettet , og den optiske Trackman generelt prissat lavere end Explorer . Give denne en god lang ser ud, som måske en permanent erstatning for de Explorer .

Logitech Trackman Wheel

Logitech Trackman Wheel er et af de langvarige Logitech trackballs , og ligner i design til Microsoft Optical , men med kun tre knapper , herunder rullehjulet . Det er tommelfinger-drevet ( til højre hånd) og ergonomisk designet til komfort , og fås også i en trådløs løsning . Hvis du leder efter en enkel og pålidelig trackball , denne ene er en nem indstilling .

Kensington Orbit Optical Trackball

Kensington Orbit Optical Trackball er en af dem , der er designet til at blive brugt af enten venstre eller højre hånd . Det har mere af en flad look end nogen andre her , men er lige så let på hænderne , og også kun har to knapper til enkelhed . Dens præcision optisk teknologi og sammenlignelige priser bidrage til at gøre det værd at overveje som en kvalitet alternativ til Explorer .

Adesso Desktop Optical Trackball Mouse med rullehjul

Den Adesso Desktop Optical Trackball Mouse med rullehjul ( iMouse T1 ) er mest elegante design her , hvilket gør det temmelig elegant og unik i forhold til de andre her . Det er også designet til enten hånd brug , med rullehjul placeret på venstre side , der er anvendelige ved tommelfingeren eller lillefingeren . Det har kun to knapper til at bruge , hvilket gør det billigere end Explorer , men det er et forsøg værd , ikke desto mindre .


Previous:nothing Next:om holografisk hukommelse 

Kommentarer

Code:
change