anvendelser for en projektor skærm

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-24

Projektor skærme er ofte citeret for konventionelle brug på kontoret og i klasseværelset . Typisk ledsaget af overhead -projektorer , disse skærme undertiden kræver dyrt hardware , herunder elektriske pærer og skrøbelig linser . Der er nu flere anvendelsesmuligheder for projektor skærme både ude og inde . Dette skyldes til dels den lavere udgifter til digitale projektorer . Enten hjemme , til en fest eller i parken , er projektoren skærme dukker op med stigende hyppighed som en ideel multimedie værktøj .

Fritid

De mest populære reference for udendørs brug af projektor skærme er retro drive- i biografen . Den typiske drive -in sted har en parkeringsplads med en eller flere store virksomheder projektor skærme , der screenes film . Selv om drive- ins var engang en fælles , er de blevet noget af en amerikansk kulturel levn . BBC News USA rapporter om, at der var mindre end 500 drive- ins stadig opererer i USA som i 2005. Dag , baggård og rekreative park screeninger er blevet mere populære . Med de rigtige værktøjer og teknologi , en lille skala projektor skærm kan monteres i en baggård til intim screeninger derhjemme . Også mange offentlige parker feature film screeninger på projektor skærme store nok til et publikum at samle omkring .

Home Theater

Gør-det- selv hjem renoveringsformål har opdaget overkommelighed som projektoren skærme kan installeres og bruges . Nogle foretrækker at bruge en projektor skærm i stedet for et tv , for i modsætning tv som bliver overflødige med teknologiske fremskridt , vil de sandsynligvis til sidst. Installationen af projektor skærme i hjemmet spredning screeningen muligheder . Du har mulighed for at se film samt sportskonkurrencer og hjemmevideoer .

Portable

Projektor skærme kan også prale af portabilitet . Det gør dem ideelle til on-the -go anvendelse. Mobile DJs kan leje projektoren skærme til brug ved fester , banketter , koncerter , bryllupper og andre fester . I disse indstillinger , kan du bruge en projektor til skærmen musikvideoer , lysbilledshow præsentationer eller en live video feed . En anden brug for en bærbar skærm er at montere det curbside , hvilket gør det fungerer som et skilt eller en annonce . Du kan tilpasse nogle bærbare projektor skærme , da de kan blive malet , trykt og baggrundsbelyst til natbrug .

klasseværelse og Bestyrelsesarbejde

Projektor skærme er bredt anerkendt for deres anvendelse i skoler og kontor indstillinger . Teknologi giver mulighed for disse anvendelser at variere fra simpel visning af tekst og slideshows til digital video projektion , der giver mulighed for live videokonferencer .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer en fm -stik i en Toshiba Satellite 

Kommentarer

Code:
change