fejlfinding en HP slimline seriel port

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-04

Hewlett-Packard ( HP ) Slimline er et lineup af desktop computere , der kommer med en slank computer tårn , der huser harddisken . Mange af de ældre HP Slimeline computere leveres med en seriel port ( nyere computere kun bruge en USB- port i stedet for den serielle forbindelse). Hvis du har problemer med seriel port , der er et par trin til fejlfinding, kan du køre igennem

Du skal bruge: . .
HP Slimeline internetadgang


1

Tjek det serielle kabel kører danne serielle enhed til HP Slimeline computeren . Hvis kablet ikke er helt fastgjort til enten port på computeren eller enheden , hånd stramme skruerne på den side af kablet for at sikre forbindelsen .
2 .
Installer alle drivere , der kom med den serielle hardware . Alle serielle forbindelser kræver en driver installeret . Uden de drivere , er computeren ikke er i stand til at opdage den serielle hardware . Indsæt driver installations-cd'en i diskdrevet og følg vejledningen i installationsguiden til helt at installere driverne .
3 .
Opdater din Windows-drivere . Klik på " Start "," Alle programmer ", " Windows Update " og klik på den automatiske opdatering . Computeren vil scanne for alle tilgængelige driveropdateringer til HP systemet . Hvis en chauffør er til rådighed, vil computeren automatisk hente og installere den .
4 .
Genstart computeren. Forlade computeren slukket i et par minutter , tænd for computeren igen . Dette udfører en hard nulstilling og korrigerer mange problemer med seriel port .


Previous:nothing Next:hvordan du fjerner en processor fan i en Compaq Presario 5320 

Kommentarer

Code:
change