fejlfinding en bærbar fingerpad , der ikke virker

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-03

I stedet for en almindelig mus , har de fleste bærbare computere noget, der hedder en " fingerpad ", som lader dig styre markøren på skærmen . Du har måske også hørt dette nævnt som en " touchpad ". Det er en firkantet i bunden af tastaturet , som du lade fingeren glide over til at styre din computer . Hvis dette ophører med at arbejde , kan det tyde på et problem med fingerpad selv eller et problem med den software , der styrer fingerpad

Du skal bruge: . .
stjerneskruetrækker


1

Rens alle snavs , støv og finger olie fra din fingerpad . Som du bruger din bærbare computer , er forhindringer vil naturligt bygge op på fingerpad over tid . Hvis disse forhindringer bliver for stor , vil fingerpad ikke være i stand til at arbejde ordentligt . Tag en klud , der er fugtig med enten vand eller sprit , forsigtigt rense ud touchpad og forsøge at bruge det igen .
2 .
Sørg for, at den software , der fungerer din pegefelt arbejder . Når computeren starter , skal Windows automatisk indlæse det program, kan du bruge din touchpad . Hvis dette program fejler og lukker , vil touchpad stopper med at svare på dine kommandoer . Genstart din computer for at få programmet til automatisk at indlæse igen . Hvis det ikke sker, skal du vælge den fra " Alle programmer " menuen . Bemærk , at programmet vil blive placeret i en anden mappe i " Alle programmer " menuen , afhængigt af hvilken type bærbar du ejer , så skal du kontakte din manual for det nøjagtige navn på programmet .
3 .

Juster fingerpad indstillinger i Windows Kontrolpanel . Det problem kunne simpelthen være , at indstillingerne ikke er konfigureret til at svare så følsomt på din finger kommandoer , som du har brug for. Klik på " Start " og " Control Panel ". Klik på " Mouse ". Klik på " Touchpad " fanen i dette vindue og manuelt justere indstillingerne på skærmen, indtil fingerpad begynder at reagere på dine bevægelser den måde, du gerne vil have den til .


Previous:nothing Next:hvordan man kan lave lyden enheden på sony laptops 

Kommentarer

Code:
change