fordele af sol directory proxy service

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-06

Sun Directory proxy service er en forkortelse for Sun Java System Directory Proxy Service . En Directory Proxy Service bruger en LDAP ( Lightweight Directory Access Protocol ) program at kontrollere adgangen til en computer -netværk . Proxy service tager alle anmodninger om adgang på nettet og kører dem mod mappen , bekræfter identitet og tildeling af privilegier . Sun Directory Proxy Service bruger LDAP til at styre adgang til servere , computere på netværket, og det trådløse netværk .

Fordele for brugere

Sun Directory proxy service giver brugerne mulighed for at logge ind på alle computere i et netværk og får de samme rettigheder og privilegier som på deres egen computer.

Hvis Solen Directory Proxy Service er indsat på tværs af mange lokationer , vil mobile brugere få adgang til enhver virksomhedsledelse sted , så længe deres Active Directory status giver dem tilladelse til at få adgang til netværket .

Sun Directory Proxy Service har en valgfri " Identitet Synkronisering for Windows ", som gør det muligt for Sun Directory Proxy Service adgangskode til også den stationære computer adgangskode , der giver brugerne mulighed en enkelt adgangskode til godkendelse på deres computer og deres netværk . En Sun Directory proxy service kan sættes op til at tillade brugerne at have en enkelt adgangskode for at få adgang til computere , såvel som alle applikationer , der kræver login på computeren. Brugere derefter nødt til at indtaste deres password engang logge stedet for at indtaste flere adgangskoder til at logge på netværket , deres computer , og alle password -beskyttede software-applikationer .

Fordele for IT -support

Adgangskontrol grænser kan være bundet til brugerne baseret på deres bibliotek profiler . For eksempel kan få adgang til finansielle filer gives automatisk til brugere i økonomiafdelingen . Brugere med en ledende rolle over en anden bruger i Active Directory kan automatisk sat op til at se og godkende den tid kortet af deres underordnede . Rollebaseret adgangskontrol kan implementeres og vedligeholdes hurtigt .

Sun Directory Proxy Services, der bruger LDAP reducere forekomsten af glemte adgangskoder , fordi brugeren kan have den samme adgangskode til alt . Dette reducerer teknisk support og minimerer forsinkelser med at få adgang gendannet til nettet .

IT-support er forenklet , når en Sun Directory Proxy Service er bundet ind i en Active Directory. Hvis en brugers ID skal ændres , skal det ændres kun ét sted .

Fordele for it- sikkerhed

Vedligeholdelse af IT- sikkerhed er strømlinet med Sun Directory Proxy Service . Når en bruger er fjernet fra Active Directory , proxy service aktindsigt også er slukket . Hvis en bruger er lavet inaktiv i Solen Active Directory , som f. eks når du er på orlov eller orlov , den proxy service også er gjort inaktiv . Dette forhindrer konto bliver brugt af andre i løbet af brugerens fravær .

Sun Directory proxy service giver det samme kodeord politik , der skal håndhæves på alle brugere , alle computere , og alle password-baserede applikationer på én gang . Dette forenkler it -systemet sikkerhed ved kun at kræve en enkelt ansøgning ændring , der skal forvaltes og revideres .


Previous:nothing Next:transformator vs strømforsyning 

Kommentarer

Code:
change