hvad er inde i en cd-brænder ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-23

Sæt en cd i en cd- brænder , og forfatteren kan enten læse data på disken eller skrive data til disken i form af computerfiler eller musik . Vi har ikke tit tænker på alle de dele inden i cd- drevet , der gør disse funktioner mulige , men hver del er vigtig i så drevet til at fungere

Logic Board

Hvis du har fjernet hele cd-drevet fra din computer , vil du se logikken bestyrelsen på toppen af det . Selvom det ikke er teknisk inde i drevet , er hovedkortet skjulte inde i din computer, hvor du ikke kan se det . Hovedkortet har en motor driver chip , der driver de tre motorer i drevet , RAM chips , switches , der åbner og lukker bakken og konnektorer til kabler , der bærer data til resten af computeren .

Tre Motors

En cd-brænder -drev har tre motorer i den. Slæden motor flytter optiske enhed rundt som det lyder cd'en. Den spindelmotor spinder disken . Og bakken motoren driver bakke rullen , der åbner og lukker den bakke, der holder cd'en.

optiske pickup Enhed

Den optiske pickup -enhed er en kompliceret stykke udstyr, der indeholder de vigtige arbejdende del af cd- drevet . Det har mange dele : to skinner , at den rider på to spjæld , to fokus spoler og to tracking spoler , samt linse , billedet dioden og laser diode

Lens

Linsen er en af . de vigtigste dele af cd-drevet . Den har to fokus spoler , der drives af magneter til at flytte linsen op og ned for at fokusere det . To andre spoler , kaldet tracking bredbånd , skal du flytte linsen fra side til side .

Laser

Laseren skinner på cd'en og dens lys reflekteres tilbage til at blive læst af objektivet . Der er spejle og stråle fordelere i den optiske pickup -enhed , som hjælper med refleksion .


Previous:nothing Next:hvordan man kan gemme en zip -fil på en zip disk 

Kommentarer

Code:
change