hvad harddiske er kompatible med HP pavilion desktop computere ?

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-26

Uanset om du udskifter en ødelagt harddisk i en HP Pavilion desktop eller opgradering til en større model , er det vigtigt , at du køber det rigtige en . Det er meget let at finde et stort udvalg af harddiske kompatible med HP -computere . Men det er lige så nemt at købe en , der ikke virker . Forstå hvad harddiske er kompatible med din Pavilion at undgå at spilde tid og penge .

Form Factor

Enhver harddisk , der bruger 3 1/2-inch formfaktor er forenelig med en HP Pavilion computer . Alle desktop -harddiske bruge denne form faktor , så alle drev du finder vil passe ind i pavillonen . Notebook harddiske bruger en mindre 2 1/2-inch formfaktor og er ikke kompatible med skriveborde .

Interface

Afhængig af alder af dine HP Pavilion , bruger enten en SATA -interface , IDE ( PATA ) stik eller begge dele. Nyere Pavilloner er kompatible med begge standarder , men du bør bruge en SATA -drev til den bedste ydelse . Ældre desktoppe bruge IDE- interface alene. Enhver harddisk, der opfylder dette interface krav er kompatibel med din HP .

Hard Drive Hastighed og Varm

High -end harddiske , der producerer store mængder af varme , kan ikke fungerer godt i HP Pavilion . Hvis du har en mindre størrelse model med lidt ventilation , skal du installere en 7. 200-revolutioner -per- minut harddisk . Dette er den normale hastighed for en desktop harddisk .Hurtigere 10. 000- rpm harddiske giver hurtigere ydeevne , men bruger mere strøm og generere en stor varme . Installer en, hvis du ønsker en større ydelse løft , og computeren er godt ventileret . Undgå 5. 400-rpm harddiske . Selvom billigere end 7200 rpm drev , vil de bremse din HP Pavilion .


Previous:nothing Next:hvordan man kan sammenligne bærbar opbevaring 

Kommentarer

Code:
change