hvordan du ændrer en intel iMac -drev

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-19

Intel iMac er en populær et stykke desktop computer . Alle interne komponenter er opstaldet bag LCD -skærmen , så der er ikke behov for et tårn . For dag -til -dag bruge dette er meget praktisk , men det gør at fjerne og udskifte komponenter vanskeligere end på en gennemsnitlig desktop . Men at ændre harddisken i iMac er ikke umuligt , det kræver blot demontering

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Plastikkort .


1 .
Sluk din Intel iMac og læg den med forsiden nedad på en robust arbejdsplads . Find den rektangulære hukommelse coveret i midten af enheden , lige under skærmen .
2 .
Fjern de to hukommelse dækslet skruer og fjern dækslet . Løft de to hukommelse frigivelsen tapper på begge sider af hukommelsen rum og de grønne hukommelsesmodulet vil poppe lidt ud . Fjerne det .
3 .
Fjern alle skruer fra bunden af computeren for at løsne det ydre omstændigheder.
4 .
Indsæt en hård , plastikkort ( såsom et kreditkort ) ind i sømmen øverst på bagsiden af skærmen . Arbejd din vej langs åbningen , popping hvert indre fane , som du gør det .
5 .
Stil computeren op på støttebenet og fjerne den forreste plastkasse ved at trække det forsigtigt ud fra bunden af iMac . Læg den forreste sagen ned , og du vil nu have LCD -skærmen eksponeret i computerens kabinet .
6 .
Fjern de fire skruer ( en i hvert hjørne ) fra LCD -skærmen .

7 .
Løft skærmen op og tag LCD kablerne , hvorfra de i forbindelse med opstaldning af computeren . Indstille skærmens side og de interne komponenter vil nu være synlig i huset .
8 .
Find rektangulære harddisk i venstre side af computeren og løft det op . Frakobl kablerne fra slutningen af drevet og sætte den gamle drevet væk.
9 .
Udskift med et nyt drev og samle iMac i omvendt rækkefølge, du tog det fra hinanden .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer en Memory Stick PRO Duo mærke 2 chauffør 

Kommentarer

Code:
change