hvordan du får vist min computer i mit tv

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-16

Hvis du ønsker at se indholdet af din computer på en større skærm , er det muligt at tilslutte systemet til enhver videomonitor , herunder et tv . Denne proces er ikke kompliceret og kræver kun en eller to kabler , alt efter om dit TV og og computer har en forbindelse havn til fælles. Når de først er tilsluttet, kan du se alle dine computer indholdet på TV

Du skal bruge: .
TV
Computer .
VGA til RCA -kabel .
Gul RCA -kabel .
S -video -kabel .


1 .
Kig på bagsiden af din computer . Skærmen har en VGA- forbindelse , selv om der kan være en s-video tilslutning . Dette er en mindre , rund kabel forbindelse med en række firkantede stik inde i kablet . Hvis du har denne forbindelse port , er det muligt at tilslutte fjernsynet og computeren sammen uden at bruge en adapter . Men hvis der er nogen du skal bruge VGA til RCA -adapter .
2 .
Indsæt s-video kabel til s-video port på computeren . Hvis der ikke er s-video kabel , tilslutte VGA til RCA -kabel til VGA -porten på computeren systemet . Stram skruerne langs siderne af stikket for at sikre kabelforbindelsen .
3 .
Tilslut den gule RCA- kabel til RCA -porten på VGA til RCA -adapter .

4 .
Sæt det gule RCA -kablet i " Video In " forbindelsen på tv . Hvis du bruger s-video -metoden , indsætte den frie ende af kablet i s-video tilslutning port .
5 .
Tænd for fjernsynet og trykke på " Video ". Computeren Indholdet viser nu på tv . Hvis du bruger s-video tilslutning , s-video tager prioritet og vises på video forbindelse ( over RCA tilslutninger ) .


Previous:nothing Next:hvordan man kan sende faxer ved hjælp af DSL 

Kommentarer

Code:
change