hvordan du fjerner harddisken fra en Dell Latitude X300 bærbar

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-10

Dells Latitude X300 er en " tynd og let " bærbar computer fra Dell , der er normalt beregnet til erhvervsmæssig brug . Harddisken i denne computer er inde i computeren , under tastaturet og håndledsstøtten . Hvis du har brug for at fjerne harddisken , vil du have en mellemliggende erfarne færdighedsniveau med at tage ud bærbare computere, fordi processen med at nå frem til harddisken er meget involveret

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
Skruetrækker .


1 .
Luk din X300 bærbare computer og træk stikket ud fra dens strømkilde . Fjern batteriet fra computeren så godt, så du ikke får elektrisk stød , når du arbejder på computeren .
2 .
Vend den bærbare computer på hovedet og bruge din stjerneskruetrækker til at fjerne de fire skruer , der holder tastaturet på plads ( se Resources ) . Vend computeren højre side opad og åbn skærmen for at afsløre tastaturet .
3 .
Indsæt din skruetrækker ind i mellemrummet mellem håndledsstøtten og tastaturet og forsigtigt lirke tastaturet op og ud af computeren . Afbryd tastatur fra bundkortet og sæt den til side .
4 .
Fjern håndledsstøtten fra computeren ved at lukke skærmen , du tænder for computeren på hovedet og fjerne tre skruer fra bunden af undersiden af computeren . Vend computeren højre side opad , åbn skærmen og fjern de seks skruer, der holder den hvide plastik håndledsstøtten på plads . Forsigtigt trække den fri af computeren, og afmontere det fra bundkortet .
5 .
Løsn de fire skruer , der holder computerens harddisk på plads , og forsigtigt løfte harddisken ud af computeren . Du kan nu udskifte harddisken eller udføre andre handlinger på computeren som du ønsker det .

gode råd og advarsler


  • Hvis du udskifter harddisken , skal du følge trinene i denne proces i omvendt rækkefølge til at erstatte harddisken og saml din computer .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan adskille & samle en pc     

    Kommentarer

    Code:
    change