hvordan du installerer en bærbar hukommelse konfiguratoren

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-22

Hvis din computer kører langsommere end normalt , er chancerne for hukommelsen konfigurator modulet ikke fungerer korrekt . Den gode nyhed er , at de fleste moderne bærbare computere gør det nemt at fjerne og installere hukommelse i enheden. Selv hvis du aldrig har opgraderet hukommelsen i din bærbare computer, vil du opdage, at det er en forholdsvis enkel proces , der kan gøres hurtigt . Du behøver ikke at vide meget om computere for at få udført det

Du skal bruge: . .
stjerneskruetrækker


1
Sluk laptop og fjern AC strømkablet . Luk skærmen , vend den og fjerne batteriet fra sin port på undersiden af computeren .
2 .
Find hukommelse rum på undersiden af din computer . Placeringen kan variere fra model til model , men som en tommelfingerregel er det næststørste af de tre kamre .
3 .
Fjern alle skruer på dækslet og løfte det op at afsløre den grønne hukommelsesmodulet configurator hviler i sin kabine
4
Træk i tapperne på hver ende af hukommelsesmodulet udad , og det vil poppe lidt ude af det rum på en 45 .-graders vinkel .
5 .
Træk memory forsigtigt ud af computeren og erstatte med et nyt modul . Tryk den ned indtil tapperne låses på plads og derefter erstatte den dækslet og skruer .


Previous:nothing Next:hvordan du kan genbruge din laptop til kontanter 

Kommentarer

Code:
change