hvordan du installerer en fm -stik i en Toshiba Satellite

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-24

Hvis hver gang du tilslutter din netledningen ind i din bærbare Toshiba-pc , undlader at registrere en afgift , chancerne er dine DC strøm stik er brudt . Hvis du ikke ved ret meget om computere , kan du tænker , at den eneste løsning er at smide ud af din bærbare computer og opgradere til en ny model . Dette er ikke tilfældet , da det er muligt at installere en ny DC- strømstik selv . Processen kræver demonteringen af din computer, men dette kan ske i et relativt begrænset mængde tid

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker .
Loddekolbe .


1 .
Sluk din Toshiba Satellite og fjern strømkablet , hvis det er tilsluttet . Luk skærmen, og drej den bærbare computer på hovedet .
2 .
Skub firkantet batteri ud af rummet på undersiden af computeren . Så brug din stjerneskruetrækker til at skrue alle skruer på både harddisken rum og WiFi rum dækker placeret i midten af computeren.
3 .
Løft harddisken låget op , og skub den rektangulære harddisken ud og sæt den til side . Løft WiFi låget op , og skub WiFi-kort ud . Frakobl WiFi -kablet fra den side af kortet .
4 .
Gør din bærbare computer højre side opad , og find de fire skruer på bagsiden af enheden i nærheden af havne . Fjern alle fire skruer .
5 .
Åbn computerskærmen og indsætte spidsen af din skruetrækker i sømmen hvor tastaturet ringen (rektangulær plasticramme over tastaturet ) opfylder krop computeren. Forsigtigt lirke tastaturet ringen op og fjerne det .
6 .
Fjern de to skruer over tastaturet at holde det på plads, og løft derefter op og fjern tastaturet .
7 .
Fjern de to skruer (en på hver side ) På begge sider af computeren , lige under LCD- displayet hængslerne . Afmonterer to LCD tråde , hvor de i forbindelse med selve computeren, og fjern LCD-skærmen . Sæt den til side .
8 .
Fjern alle skruer fra toppen rammen på computeren og derefter arbejde på din måde langs sømmene hvor rammen møder selve computeren, indtil den springer ud . Sæt den øverste ramme til side . De interne komponenter i computeren vil nu være synlig i sin krop , herunder den grønne printpladen .
9 .
Fjern alle skruer på siden af printkortet og løft printkortet ud af kroppen af computeren. Anbringe den på en robust underlag .
10 .
Find strømstikket i øverste hjørne af bestyrelsen og bruge din loddekolbe til resolder eventuelle løse eller knækkede konnektorben til stikkene på brættet .
11 .
Vent et par minutter til lodning at tørre og derefter samle din bærbare computer i omvendt rækkefølge, du tog det fra hinanden .


Previous:nothing Next:Sådan foretages fejlfinding en lexmark jettec 

Kommentarer

Code:
change