hvordan du installerer en ny processor i en ibm thinkpad 600E

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-05

ThinkPad 600E bærbar processor er den største chip på dit bundkort . Den varetager de funktioner computerens software . ThinkPad 600E kommer installeret med en Pentium 366 MHz CPU . Når 600E blev udgivet i slutningen af 90'erne , var det blandt de hurtigste bærbare computere rundt . Men hvis du kører nyere programmer , skal du muligvis overveje at opgradere til en hurtigere processor . Heldigvis er det 600E bærbar konstrueret på en sådan måde, at dette ikke er en vanskelig procedure
1 .
Sluk din bærbare computer , skal du tage strømkablet og lukker LCD -skærmen . Placer den bærbare computer med oversiden nedad . Roter den bærbare computer , så den forreste kant af den bærbare computer vender mod dig . Fjern batteriet fra bunden huset af den bærbare computer og sæt den til side .
2 .
Find harddisken rum i øverste venstre hjørne af den bærbare computer. Brug en flad skruetrækker til at fjerne harddiskens låseskruen . Fjern harddisken front , plastik fra den øverste kant af den bærbare computer i nærheden venstre LCD hængslet . Tag fat i træk -tap strækker sig fra harddisken rum , og træk derefter harddisken ud af dens rum og sæt den til side .
3 .
Find dvd-drevet i øverste højre hjørne af den bærbare computer bund beklædning . Brug en lille , flad skruetrækker til at fjerne gummi skruen dækker fra den bærbare bund beklædning . Fjern en enkelt Phillips-hoved skrue sikre dvd -drevet på plads . Tag fat på forsiden af DVD-drev, og derefter skubbe den ud af sin kabine.
4 .
Brug en lille , flad skruetrækker til at fjerne de fem gummi skruen dækker fra bunden huset . Brug en Phillips-skruetrækker til at fjerne de 10 resterende skruer fra bunden huset . Placer den bærbare computer ansigt op , og derefter åbne LCD- skærmen .
5 .
Fjern Phillips-hoved skruen bag den øverste række af taster på venstre side af den bærbare computer. Tag fat i tastaturet fra den nederste kant , vip den opad , og afmonter derefter tastaturets båndkablet og touchpad kablet fra øverste venstre hjørne af bundkortet . Fjern tastaturet fra den bærbare computer og sæt den til side . Dette vil afsløre de interne komponenter i din bærbare computer.
6 .
Fjern de fem Phillips-skruer sikre køleplade til bundkortet . Kølelegemet er et stort stykke metal i den øverste venstre hjørne af bundkortet . Løft køleplade ud af bundkortet og sæt det til side .
7 .
Træk ventilatoren strømkablet fra bundkortet , og derefter fjerne de to Phillips-skruer sikre ventilatoren til processor . Løft blæseren ud af bundkortet og sæt det til side .
8 .
Tryk på bøjlelåsene på højre side af processoren , fat i siderne af processor , og løft den lige op og ud af den bærbare computer.

9 .
Gentag denne procedure i omvendt rækkefølge for at installere udskiftning processor og saml dine ThinkPad bærbare computer.


Previous:nothing Next:hvordan man kan konvertere en bærbar computer tastatur til en stationær tastatur 

Kommentarer

Code:
change