hvordan du installerer et tastatur

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-12

Installation af et tastatur kan virke som en simpel opgave , men det er noget du skal gøre for at bruge din computer . Uanset om du er ved at installere en ældre PS /2 tastatur eller en Bluetooth- model , tager det kun et par minutter at oprette en . Dog installere et tastatur forkert kunne skabe hovedpine nede ad vejen . Undgå skader på din computer eller behovet for at foretage fejlfinding fejl ved at installere tastaturet korrekt første gang
1 .
Forbered din computer område til tastaturet . Sørg for at du kan få adgang til bagsiden af computeren , og at der er plads nok på dit skrivebord for at bruge tastaturet . Du skal muligvis trække dit skrivebord , eller flytte pc'en for at få adgang bagsiden .
to .
Sæt tastaturet ind i bagsiden af din computer . Afhængigt af hvilken type tastatur du har , vil den bruge enten en USB eller PS /2 stik . USB dongles er tynde og flade . De stik i en af tilsvarende tynd USB -port . PS /2 stik er runde . PS /2 tastaturer forbindelse til en lilla stik med seks ben .

Hvis du har et trådløst tastatur , vil det tilsluttes computeren enten via en USB- dongle eller Bluetooth . Installer batterierne , hvis dit tastatur ikke allerede dem . Personer med trådløs USB-tastaturer kan bare sætte donglen i , som om det var en kabelforbundet tastatur . Bluetooth-tastatur ejere bør sætte Bluetooth på deres computere , og tænd derefter tastaturet på .

Moderne operativsystemer som Mac OS X Tiger , Snow Leopard , Windows Vista og Windows 7 automatisk finde og installere de fleste tastaturer , herunder Bluetooth modeller .
3 .
Installer driversoftwaren , der fulgte i samme rubrik som tastaturet , hvis operativsystemet ikke registrerer tastaturet . Hvis du ikke længere har den driver-cd-rom , de fleste producenter tilbyder drivere til alle deres produkter online .
4 .
Opsætning af tastatur for optimal brug . De fleste tastaturer har risers på bagsiden kan du løfte for at øge skrive vinkel , hvis det ønskes . Nogle modeller har også håndleddet støtter du kan knytte eller fjerne passer til din ergonomiske behov . Afhængigt af, hvordan du skriver , kan du ønsker at flytte tastaturet tættere på dig eller væk fra dig .

gode råd og advarsler


  • Hvis din skærm omfatter USB- porte , kan det være nemmere at tilslutte et USB-tastatur der .


  • Previous:nothing Next:hvordan du udskifter et bundkort i en Dell Inspiron 1150     

    Kommentarer

    Code:
    change