hvordan du kan genbruge edb -udstyr

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-15

Når du er færdig med edb -udstyr , er det vigtigt at genbruge hardware. Der er en håndfuld grunde til genanvendelse edb-udstyr er klogt : For det første kan computer kredsløb genbruges , men endnu vigtigere , det udstyr, huse farlige kemikalier , som kan i sidste ende lække ind i dit miljø , herunder din vandforsyning , hvis du bare smide produkter . Heldigvis er det muligt at genbruge din computer hardware uden at skulle betale nogen form for gebyr

Du skal bruge: .
scannet eller gemt dokument .


1 .
Kontakt dit lokale elektroniske butik . De fleste elektroniske faciliteter vil acceptere dit gamle udstyr , hvis du ønsker at slippe af hardwaren.
2 .
Tag edb-udstyr i anlægget og deponere hardwaren i computeren genbruge centrum . Her enkeltpersoner i butikken fjerne forskellige kredsløb og organisere hardware efter type ( RAM med andre bunker af RAM , skærme med skærme og så videre) .
3 .
Stop af et brugt lokale computerforretning . Du kan muligvis sælge nogle af dine gamle computer udstyr til anlægget for et par ekstra dollars . Typisk kun din skærm , er dine ram og muligvis dit skærmkort og processorer genbruges . Butikken derefter genbruger resten af udstyret .
4 .
donere hardware til en lokal goodwill butik . De fleste goodwill steder er villige til at acceptere fuld computere og skærme , men ikke små dele ( såsom et tilfældigt grafikkort ) . Bed om en kvittering , når du er færdig , og du kan være i stand til at afskrive donation på din skat .


Previous:nothing Next:hvordan man stopper en dell 725 printer fra kontinuerlig udskrivning 

Kommentarer

Code:
change