hvordan du sender en elektronisk fax gratis

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-27

Faxmaskiner er en fælles mulighed for at sende dokumenter øjeblikkeligt fra et sted til et andet . Der er mange grunde til, at du kan finde dig i brug af en faxmaskine , men ejer man kan være besværlige og unødvendige , hvis du kun lejlighedsvis har behov for at faxen papirarbejde . Hvis du er en lille virksomhed ejer , som er på udkig for at spare på omkostningerne , købe en faxmaskine kan synes som en uvelkommen udgift , der efterlader du søger efter alternative metoder. Til enten formål er der andre måder at faxe vigtige dokumenter , såsom at sende dem elektronisk gratis.

Du skal bruge:
Computer
. Internetadgang .
Scanneren.


1 .
Forbered dine sider , der skal faxes . Skriv dit brev eller dokument ved hjælp af et tekstbehandlingsprogram og gemme den i DOC eller PDF -format på din computer . Dokumenter , der kræver en underskrift , er fortrykt eller har billeder skal scannes ind på din computer og gemt i en JPG- format .
2 .
Se efter gratis fax tilbud . Søg online " Fax gratis. "Du vil have en bred vifte af tilbud at vælge imellem , hvoraf mange er gratis prøveversion tilbud . Der er også gratis fax-tjenester , som vil sende dit dokument med reklamer på din forside eller i forskellige steder på dit dokument . Overvej , der tilbyder vil virke bedst til dit behov .
3 .
Opret en Facebook-profil i en forsøgsperiode fax tilbud . Hvis du faxer til erhvervsmæssige formål, og forventer, at du med tiden får brug for en fuldtids elektronisk fax service , kan du prøve en gratis prøve fra sådanne tjenester som Trust Fax . Du skal oprette en konto og indtaste et kreditkortnummer med henblik på fakturering efter din forsøg er afsluttet . De fleste prøveperioder er i 30 dage med et begrænset antal faksimiler , der kan sendes eller modtages i dette tidsrum . Afhængigt af elektronisk fax udbyder , vil du have mulighed for at downloade den gemte kopi , der skal faxes , klippe og indsætte kopien i kroppen af faxen , eller sende den i form af en e-mail .
4 .
Brug en gratis elektronisk fax service . Gratis tjenesteydelser er gode , hvis du kun brug for at sende faxer lejlighedsvis . Fax Zero , for eksempel , er en gratis service , der giver dig mulighed for at sende to faxer en dag , der er op til tre sider . Sådanne tjenester er i stand til at tilbyde gratis faxning på grund af den reklame , der vises på siderne i faxen .

gode råd og advarsler


 • Nogle gratis elektroniske tjenester giver lav-omkostninger præmien fax med ingen reklamer.
 • Dit kreditkort vil blive opkrævet , hvis du ikke annullere dit introduktionstilbud , før det slutter.


 • Previous:nothing Next:hvordan du foretager fejlfinding en ECS l4vxa2 bundkort   

  Kommentarer

  Code:
  change