hvordan du udskifter den cd -brænder laseren på en HP bærbar

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-19

At erstatte cd-brænder laseren på en HP bærbar , skal hele brænderen drevet skal udskiftes. Den gode nyhed er, at erstatte cd-brænder drevet på en HP bærbar computer er meget ligetil . CD -brænder bare smutter ud af den bærbare computer sag og med et par justeringer , det nye drev glider lige ind i drevet slot-Ingen tilstoppelse i kabler eller knytte skruer . Drevet vil automatisk stik i bundkortet stikket , når drevet er sat ind i computeren

Du skal bruge: .
lille stjerneskruetrækker .
Lille spidst værktøj ( eller en papirclips ) .
Nysgerrige værktøj eller flad skruetrækker .


1 .
Køb en erstatnings-cd -brænder for at blive installeret på HP bærbar . Sørg for, at drevet er kompatibelt med den model af computeren. CD -brændere til HP bærbare computere kan købes ved en computer butik eller online fra flere leverandører , herunder den officielle HP Store .
to .
Sluk den bærbare computer, og luk computeren . Afbryde strømmen til computeren fra ledningen .
3 .
Vend computeren for at blotlægge batterirummet .
4 .
Tryk batterilåsen opad for at frigøre batteriet . Frigøre og fjerne batteriet .
5 .
Løsn og fjern den ene skrue holder cd-brænder på plads ved hjælp af en stjerneskruetrækker . Skruen er placeret på undersiden af computeren og tillægger cd-brænder til den bærbare computer sagen .
6 .
Tryk udløseren på forsiden af cd-brænder med en papirclips eller en lille , spidst værktøj . Udløseren er placeret i det lille hul på forsiden af cd-brænder .
7 .
lirke cd-brænder drevet ud nok at få fat i den forreste del af drevet . Træk drevet ud af computeren .
8 .
Tag holderen af klistermærket fra den gamle cd-brænder . Frontpladen vil falde ud, uden megen modstand fra den forreste del af cd-brænder . Fastgøre faceplate på ny brænder .
9 .
Skru sporene på begge sider af brænderen , hvis det er nødvendigt for det nye drev . Tre små skruer holder sporene på plads på hver side af den gamle brænder drevet . Nye spor kan eller kan ikke være sammen med den nye drev .
10 .
Skub den nye CD -brænder i CD brænderen slot på den bærbare computer. Brænderen vil falde på plads , når tilslutningen er foretaget på fastgørelseselementet.
11 .
Skru Phillips-hoved skrue på bagsiden af computeren for at holde drevet på plads .


Previous:nothing Next:hvordan man kan lave en laptop strømforsyning ledning 

Kommentarer

Code:
change