hvordan du udskifter en hk pp2180 pavillon laptop cpu

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-09

HP 2180 Pavilion bærbare computere er ikke skabt til at være bruger opgraderes , ligesom de fleste bærbare computere. Hvis du er ude af garanti , og du ønsker at lave den bærbare computer , så kan du få adgang til bundkort og ændre CPU . Det vil tage noget tid at komme ned til CPU , men det er ikke en særlig vanskelig opgave

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker


1
. Fjern AC- adapteren og batteriet fra den bærbare computer .
2 .
Vend den bærbare computer over . Tag gummi skruepropper på harddisken samling er placeret nær midten af låget side af den bærbare computer. Skru de to skruer . Træk harddisken ud af den bærbare computer.
3 .
Find tastaturet dækker nærheden af bagsiden af den bærbare computer . Fjern skruerne og vip åbne dækslet .
4 .
Vend den bærbare computer over og fjern skruer tastaturet . Løft tastaturet fra bunden . Træk tastaturet mod displayet . Afbryd bundkortet kablet fra bunden af tastaturet .
5 .
Tag kabler, der forbinder omstillingsbordet PCA til højttaleren og case . Tavlen PCA er placeret direkte under , hvor tastaturet dækker var . Fjern forbinder skruen . Afbryd bundkortet kablet som du løfter PSA ud af sagen .
6 .
Fjern skruerne fra under displayet hængsler og de seks forbinder skruer fra bunden af skærmen . Fjern skærmen fra den bærbare computer .
7 .
Fjern alle skruer fra bunden af kabinettet . Drej den bærbare computer rigtige side op og fjern de fire skruer på toppen og bag sagen . Tag den øverste sagen og frakobl touchpad fra bundkortet .
8 .
Fjern de tre skruer på kølepladen . Træk heatsink op og afbryde ventilatoren . Find de låseskruen og drej den halvdel af en omgang mod uret . Løft CPU ud af stikkontakten og installere den nye CPU . Sæt alle dele tilbage i den bærbare computer i omvendt rækkefølge, de blev fjernet .

gode råd og advarsler


  • Rør en umalet objekt før du arbejder med intern computer dele , eller bære en elektrostatisk afladning håndledsrem .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan ændre farvebåndet i en kanon mp27d regnemaskine     

    Kommentarer

    Code:
    change