hvordan du udskifter et bundkort i en Dell Inspiron 1150

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-12

Til tider nogle eller alle af en Dell Inspiron 1150 bundkort kan gå dårligt . Bundkortet selv kunne undlader eller de komponenter , der er en del af bundkortet ( såsom USB -porte ) kunne fejle. I dette tilfælde skal du udskifte bundkortet . Udskiftning et bundkort på Dell 1150 kræver nær fuldstændig adskillelse af den bærbare computer. Du bør være omhyggelig med at dokumentere, hvad dele og skruer gå , hvor så rigtigt samle den bærbare efter udskiftning af bundkort

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker ( nonmagnetized ) .
Skruetrækker ( nonmagnetized ) .
Hex skruetrækker ( nonmagnetized ) .
Udskiftning bundkort .


1 .
Vend den bærbare computer over , så bunden vender opad , og hængslerne er vendt mod dig .
2 .

Skub batteriet-udløseren ned og hold den, mens du trækker batteriet væk fra den bærbare computer . Batterilåsen er sort og er mærket med et hvidt billede af et batteri . Batteriet er på toppen af højre side af den bærbare computer. Der er et par af kamme på batteriet langs den nederste kant , som du kan bruge til at greb og trække batteriet til højre og væk fra den bærbare computer .
3 .
Fjern harddisken fra den bærbare computer . Harddisken er i nederste venstre hjørne af den bærbare computer. Fjern skruen i nederste venstre hjørne , langs den venstre kant , samt skrue cirka 1,5 inches over , at én. Brug kamme på harddisken til at gribe fat og træk drevet til venstre og væk fra den bærbare computer .
4 .
Fjern de to rektangulære plastovertræk , der er klart synligt på bunden af den bærbare computer . Dækker hver holdes på plads af en enkelt skrue i bunden . Fjern hver skrue og dækker fra den bærbare computer .
5 .
Fjern de to hukommelsesmoduler fra midten slot du har åbnet op ved at fjerne plastik dækker i trin 4 . Hukommelsesmodulerne holdes på plads af to metalclips til venstre og højre for hvert modul . Skub metal klip væk fra hinanden på samme tid . Dette bevirker, at hukommelsesmodul at dukke op i en vinkel . Fjern hukommelsesmodul ved at trække det ud af åbningen . Gentag dette trin for den anden hukommelsesenhed .
6 .
Skru enkelt skrue placeret lige over midten af toppen af hukommelsesmodulet slot , og skub derefter håndtaget placeret langs den øverste kant af hukommelsesmodulet slot til venstre . Dette bevirker, at cd- drevet til at holde ud lidt på den venstre side af den bærbare computer. Grab den del, der stikker ud og træk den til venstre for at fjerne drevet .
7 .
Tag modem og mini-PCI -kort fra åbningen placeret i øverste venstre side af den bærbare computer ( dette er den anden slot åbnet ved fjernelse af plastik dækker ) . Der er to små kredsløb. Den ene på toppen er det modem , den nederste er den mini-PCI -kort . Afbryde sort -hvide kabler fra bunden af mini-PCI -kort . Skub metal klip på hver side af mini-PCI -kort fra hinanden , og træk derefter kortet væk fra den bærbare computer . Fjern de to skruer, der fastgør modemet til bundkortet ( den ene er på venstre side af modem , den anden er til højre) , så afbryd modemkablet ved at trække den lille tap opad. Fjern modemmet fra den bærbare computer .
8 .
Fjern de resterende 13 skruer fra bunden af den bærbare computer . Der er fire skruer langs den øverste kant , fire langs den nederste kant , fire over midten , og en omkring en tomme under skruen i øverste højre hjørne af den bærbare computer.
9 .
Vend den bærbare computer over og åbne skærmen så bredt som det går .
10 .
Fjern hængseldækslet , som er plast stykke med afbryderknappen på det placeret over tastaturet . Indsæt en flad skruetrækker mellem højre side af hængseldækslet og den bærbare computer , så lirke dække op for at adskille den fra den bærbare computer. Træk forsigtigt på dækslet fra højre til venstre for at frigøre det fra den bærbare computer .
11 .
Fjern de fire skruer, der holder tastaturet i. skruer er placeret langs toppen af tastaturet , over den første og sidste nøgler , samt de " F5 "og " F12 " nøgler . Løft tastaturet lidt for at afsløre et kabel , der forbinder tastaturet til bundkortet . Træk op på bundkortet-side -stik ( placeret under hvis mellemrumstasten plejede at være ) for at afbryde og fjerne tastaturet fra den bærbare computer .
12 .
Træk op på trækflig på foroven og midt på den bærbare computer for at afbryde visningen fra den bærbare computer . Fjern de fire skruer på hængslerne ( to på hver side ) , og løft derefter vise op og fjerne det fra den bærbare computer .
13 .
Skru enkelt skrue placeret i direkte centrum af den bærbare computer , og fjern derefter EMI skjoldet ( ligner en metalplade ) fra den bærbare computer .
14 .
Fjern de fire skruer, der holder den kølende forsamling på plads . Den kølende samling er placeret under EMI skjoldet , du lige har fjernet . Skru skruerne i nummerorden efter ætset tal ud for hver skrue . Træk op på den hvide stik lige under det nederste venstre skrue at afbryde afkøling samling fra bundkortet . Løft op på plasthåndtag at løfte afkøling forsamling op og væk fra den bærbare computer .
15 .
Fjern processoren fra den bærbare computer . Processoren er placeret under nedkøling samling , du lige har fjernet . Det er firkantet , med en sort fane på venstre side . Drej skruen på den sorte fane mod uret indtil den ikke kan dreje længere , løft derefter den firkantede processoren ud af stikkontakten og væk fra den bærbare computer .
16 .
Fjern håndledsstøtten . Fjern de to skruer placeret langs den øverste kant . Hver skrue er omkring en tomme mod midten fra hver hængsel . Afbryd touchpad stikket , placeret ved siden af hvor tastaturet stikket var ved at løfte op på det hvide stik . Adskil håndledsstøtten fra den nederste halvdel af den bærbare computer ved forsigtigt at køre fingrene mellem de to sektioner .
17 .
Afbryd højttalerne ved at trække op på den hvide stik, der sidder nederst i midten af den bærbare computer . Efter afbrydelse af højttalerne , skal du fjerne dem ved at trække hver højttaler ud af sine plastik slot .
18 .
Fjern de 10 skruer fra bundkortet . Der er to skruer nær toppen og midten af den bærbare computer . Et skrue er til nederste venstre hjørne af hvor processoren var . To skruer langs den nederste kant af den bærbare computer lige over , hvor den venstre bruges højttaler at være . Tre skruer er i nederste hjørne af rummet , hvor harddisken plejede at være langs venstre kant af den bærbare computer , og to skruer langs den venstre kant af det rum, hvor det brugte batteri til at være.
19 .
Fjern de to sekskantede skruer i hver ende af det blå, trapezformede VGA -stik på bagsiden af den bærbare computer .
20 .
Løft bundkortet fra bunden af den bærbare computer og indsæt den nye. Reverse trin 1 til 19 at samle den bærbare computer .

gode råd og advarsler


  • Touch et stykke metal , før du rører indersiden komponenter at undgå at beskadige dem fra statisk stød .


  • Previous:nothing Next:hvordan du konfigurerer et trådløst LAN PCMCIA kort     

    Kommentarer

    Code:
    change