hvordan du udskriver 5x7 udskrifter

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-18

Udskrivning dine egne digitale fotos derhjemme er meget mere bekvemt end at sende dem til fotolaboratorium eller slippe dem ud i butikken . Med en fotoprinter , enten en stand-alone enhed eller en printer er tilsluttet computeren kan du udskrive hvert foto , som du ønsker , herunder store udskrifter , som 5x7 fotos . Udskrivning dine egne 5x7 fotos derhjemme er ikke svært , men du har brug for rigtige udstyr

Du skal bruge: .
Photo printer
. Fotopapir .
Digitalkamera .


1 .
Vælg en kvalitet fotoprinter . Der er to slags fotoprintere-den slags, som tillægger en computer og den slags , der udskriver uden en computer . Nogle fotografer finder det nemmere og mere bekvemt at bruge en stand-alone fotoprinter , men det er en god idé at se på begge muligheder .
2 .
Slut det digitale kamera til foto dock på printeren . Vær sikker på at kameraet sidder fast på printeren , og at kameraet er tændt .
3 .
Vælg det foto, du vil udskrive . Mange moderne fotoprintere har en skærm , der giver dig mulighed for at vælge de fotos, du vil udskrive .
4 .
Læg 5x7 fotopapir i printeren . Sørg for, at papirskuffen er justeret for 5x7 print .
5 .
Tryk på knappen Udskriv på printeren for at starte udskrivningen fotografiet . Afhængigt af printeren , kan det tage et par minutter til det færdige fotografi til at komme ud af printeren .


Previous:nothing Next:hvordan man programmerer en TI -84 plus 

Kommentarer

Code:
change