hvordan du udskriver en stort foto

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-17

Der er tidspunkter, hvor man er nødt til at udskrive en stor foto til en række forskellige årsager-for erhvervslivet , for et skoleprojekt eller blot for ens personlige samling . Udskrivning af et stort foto , kan være en smule tricky og kræver et par korrektioner til en kameraets indstillinger , inden billedet tages . De resulterende billeder Billederne er typisk redigeres og forbedres ved hjælp af fotoredigering software inden udskrivning. Udskrivningen kan ske i flere sider på en almindelig printer , eller i et stort ark på en stor format printer .
1 .
Få et digitalt kamera med den højest mulige opløsning ( målt i megapixel eller MP ) . Tjek det digitale kamera indstillingsmuligheder for billedopløsning og sæt den til det højeste niveau for at få så mange detaljer som muligt , og give mulighed for eventuelle foto udvidelse eller ændring af størrelse . Forstørrelse af et billede taget ved lave opløsning vil få det til Opbrydning og blive udvisket . Hvis dit kamera har RAW -funktionen , kan du ønsker at bruge det, da det kan få endnu flere billeder detaljer. For dem , der er virkelig i landskabsfotografering eller store udskrive fotos , en medium -format kamera eller en stor-format kamera vil udarbejde klarere udskrifter med flere detaljer .
2 .
Download dine billeder fra dit kamera til din computer . Forøg billedopløsning . Brug foto-redigering software som CorelDraw eller Adobe Photoshop .

1 . Hvis du bruger CorelDraw , importerer billedet ved hjælp af " Import "kommando findes under menuen "Filer" , og derefter øge opløsningen ved hjælp af " Konverter til Bitmaps "kommando under " Bitmaps " menuen . Indtast 300 dpi i den resulterende dialogboks , og derefter gemme fotoet ved hjælp af " Export "kommando findes under menuen "Filer" . "Export " kommando vil automatisk bede dig om et filnavn og fil placering, hvor du ønsker billedet billedet skal gemmes .

2 . Til Adobe Photoshop , indlæse et billede ved at klikke på " Åbn " fra " File " menuen og klikke på dit billede . Efter indlæsning af billedet ved at vælge "Billede " fra menulinjen, og vælg " Image Size " fra drop -down menu . Klik på den beslutning feltet og ændre opløsningen til 300dpi . Brug " Gem som "kommando under " Filer " menuen og gemme filen i den ønskede filplacering .
3 .
Gem billedet billedet på din computer, hvis du planlægger at sende det til en online- printer via internettet . Hvis du har planer om at gå til en lokal printer , der udskriver billeder i stort format , så gemmer dit billede i en flash -drev eller en disk , så du kan tage det til trykkeriet til udskrivning .
4 .
Hvis du bruger din desktop printer , udskrive fotoet i flere sider . For at gøre dette , kan du sende dit billede til en hjemmeside, der vil opdele billedet i " blokke " eller mindre sider ( på størrelse med en almindelig obligation papir, der benyttes af en almindelig desktop printer ) . På hjemmesiden vil returnere billedet opdelt i sider , som du kan udskrive med almindelig størrelse fotopapir . Du kan derefter udskrive hver side og indsætte dem sammen i et sømløst måde til at danne hele forstørrede billede . Nogle hjemmesider , der tilbyder denne tjeneste er blockposters. com og posterazor. com .
5 .
Hvis du planlægger at udskrive fotoet gør brug af en online- printer , bliver du nødt til at indsende din foto online . Søge på internettet for " stort format eller bred -format printer "og vælge en online- printer tættest på din placering . Online storformatprintere har hjemmesider , som giver dig mulighed for at uploade billeder, der skal udskrives og til at betale online . De fleste af dem har praktisk og hurtig levering muligheder .
6 .
Hvis online muligheder ikke virker for dig , kan du udskrive billedet på en lokal print butik . Kopier fotofilen ind i en flash- drev eller en disk og bringe fotoet fil til en print butik , der kan udskrive i stort format . Hvis du er bekendt med nogen butikker i dit nabolag , et godt sted at starte ville være en fotografering butik eller en fotoforretning .


Previous:nothing Next:hvordan kan du komme ind i hp c7180 service mode ? 

Kommentarer

Code:
change