hvordan du udskriver på A4

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-08

A4 papirformat er et internationalt anvendte papir format . Selv om det ikke ofte bruges i Amerika , er det langt den mest udbredte og mest rundsendte papir størrelse. På 8 1 /4 inches med 11 3 /4 inches , er det samme, skønt ikke helt identisk med den amerikanske standard US Letter-størrelse , som er 8 1 /2 inches med 11 inches . På grund af sin allestedsnærværelse alle printere og programmer har evnen til at håndtere den størrelse , og få en printer til at udskrive til det er et spørgsmål om at justere indstillingerne
1 .
Læg A4 størrelse papir i den automatiske arkføder i printeren . Du skal muligvis justere bakken guider til at passe papiret i stramt . Luk skuffen fast når du er færdig .
2 .
Indstil printeren til at registrere A4 størrelse papir inde i bakken . Dette varierer fra printer til printer , men generelt indebærer at gå ind i print -menuen , rulle til den automatiske arkføder , og udpegning af bakken som en A4- bakke .
3 .
Vælg " File " og derefter " Sideopsætning " i det program, du bruger .
4 .
Klik på drop down menuen ved siden af papirstørrelse og vælg " A4 ".
5 .
Vælg " File " og derefter "Udskriv ". Klik på " Print Summary " -knappen for at sikre, at filen er indstillet til at udskrive til A4 størrelse .
6 .
Tryk på " Print " for at udskrive fotografiet .


Previous:nothing Next:Sådan nulstiller administrator -adgang på en Dell Inspiron 1200 

Kommentarer

Code:
change