hvordan du udskriver sort tekst med farveblækpatronen i en lexmark z810

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-17

Lexmark Z810 inkjet printer er en overkommelig printløsning , der kan udskrives med farve og sort blæk patroner . Denne Lexmark printer leveres med en installationsdisk til Lexmark udskrivningsprogram. Lexmark software overvåger blækniveauet i de to blækpatroner , og når beholderne begynder at løbe ud , Lexmark grænsefladen giver brugeren med et link til en hjemmeside for at bestille flere blækpatroner . Den software hæmmer også udskrivning , når lave blækpatroner er opdaget . Dog kan sort tekst skal trykkes med en farve blækpatron , når den sorte blækpatron er tom .
1 .
Tænd for printeren ved at trykke på "ON " knappen på siden .
2 .
Åbn printeren ved at løfte op på dækslet på toppen af komponenten.
3 .
Fjern den sorte blækpatron ved at løfte patronen afdækning og trykke ned på blækpatronen . Patronen vil poppe ud af holderen .
4 .
Åbn Lexmark udskrivningsprogram ved at åbne et dokument i et program og udskrive dokumentet til Lexmark Z810 printeren . Lexmark udskrivning program åbnes , når et dokument sendes til printeren . Når softwaren registrerer kun en farvepatron , vil den sorte tekst trykt med sammensatte farver fra farveblækpatronen.
5 .
Klik på alternativknappen ud for " Sort og hvidt dokument " og derefter klikke på " Udskriv . " Dokumentet vil udskrive ved hjælp af komposit farver for at skabe sort tekst .


Previous:nothing Next:hvordan du udskriver en stort foto 

Kommentarer

Code:
change