hvordan kan du indtaste CMOS når tastaturet ikke virker ?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-17

Computerens BIOS styrer den måde , at bundkortet vekselvirker med operativsystemet såvel som systemets øvrige hardware . Har adgang til computerens BIOS eller CMOS kan være kritisk , hvis noget går galt på dit system rodniveau . Næsten hver bundkortets BIOS kræver et tastetryk at komme ind , så hvis dit tastatur ikke virker , er der et par trin, du kan tage for at prøve at lokke den tilbage til funktionalitet , men i sidste ende vil du have en erstatning for at få adgang til BIOS .

Du skal bruge:
Tilstrækkelig bruger privilegier for BIOS adgang .
Tastatur ( funktion eller ej) .
Sprit .
Vatpinde .


1 .
Undersøg dit tastatur . Hvis der er stykker af vragrester fanget mellem eller under tasterne , skal du fjerne dem . Du skal muligvis dreje tastaturet på hovedet og ryste det en gang eller to gange for at befri alle de debris.
to .
Tag tastaturet fra bagsiden af computeren og undersøge stik . Hvis stikket har ben ( PS /2 ) , sørg for, at de ikke er bøjede og er i god stand .
3 .
Soak i slutningen af en vatpind i sprit og køre i den mellem tasterne . Brug en frisk dyppet vatpind og gnid det over stikket . Tillad tastaturet og stik til tørre i 10 minutter , før du igen dem .
4 .
Sæt dit tastatur tilbage til din computer og genstarte den . Tryk på den relevante tast for at få adgang til BIOS og teste tastaturet .
5 .
Brug en PS /2 tastatur , hvis du har brugt et USB-tastatur . Visse ældre bundkort understøtter ikke USB under opstart , og vil kun genkende kommandoer fra PS /2 enheder .


Previous:nothing Next:hvordan man opbygger en pc sag dør 

Kommentarer

Code:
change