hvordan man bruger en M-Audio Axiom

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-01

M-Audio Axiom er en 49- nøgle musikalske keyboard designet til at arbejde med lydoptagelse programmer såsom Pro Tools ( Avid , det selskab, der skaber tastaturet producerer også Pro Tools og Avid redigering udstyr ) . Tastaturet fungerer som de fleste musikalske tastaturer , er det kun den vigtigste forskel er denne ene har auto falmer og præstationen udstyr direkte på tastaturet

Du skal bruge: .
M-Audio Axiom
USB- kabel .
Computeren.


1 .
Sæt USB- kablet i USB-porten på M-Audio Axiom . Sæt den modsatte ende af kablet i en af USB-portene på computeren . Lancere lydredigering program, du har installeret på computeren og vente på, at indlæse .
2 .
Tryk tasterne nede for at skabe lyden ligesom på et almindeligt tastatur .

3 .
Tryk på den røde , runde " Optag "knappen for at optage lyd , du opretter . Tryk på knappen igen for at stoppe optagelsen . Afspille lyd tilbage med "Play " knappen , så stop , hurtigt frem og tilbage med de andre knapper er placeret lige ved siden af den røde Record mulighed .
4 .
Juster bas , smerte og diskant med knapper er placeret direkte over optagelsen tasterne . Den nøjagtige kontrol for hver kendt er opført ved siden af tasten. Bassen omfatter dybe toner , mens diskanten regulerer de skingre toner. Smerter er den mængde lyd, der går til højre eller venstre højttaler .
5 .
Tryk på en af de otte firkantede kontrol taster på højre side af tastaturet . Disse kontrol af de forskellige instrumenter, der anvendes på tastaturet ( tastaturet er i stand til at lyde som andre instrumenter , herunder en violin , trompet og trommer ) .
6 .
Forhøjelse og mindske den samlede mængde af M-Audio Axiom med volumenkontrol skyderne på venstre side af tastaturet .


Previous:nothing Next:hvordan du fjerner en cd ridse professionelt 

Kommentarer

Code:
change