hvordan man bruger en M-Audio skærm mixer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-01

M-Audio skærm blanding bord er en lille , transportabel mixer designet til at justere lyden på op til seks kanaler på ¨¦n gang . Dette giver dig de samme kontroller du typisk har i et studie indstilling kun i en mindre, mere bekvem størrelse . Når du bruger M-Audio skærm mixer har du mulighed for at tilslutte en række forskellige audio udstyr , herunder elektriske instrumenter og mikrofoner

Du skal bruge: .
M-Audio skærm mixer
1/4-inch kabel .
XLR -kabel .


1 .
Slut kvart tomme kablet i " Line-Out " -porten på den musikalske instrument, du vil oprette forbindelse til mixeren . Sæt den modsatte ende af kablet til et af de " Line -In " porte på blanderen . Hver kanal har sin egen " Line -In " port over alle justeringsknapperne . Hvis du bruger en mikrofon stik XLR kablet i bunden af mikrofonen , og sæt derefter den modsatte ende af kablet til et af de " XLR -In " havne , der ligger umiddelbart over 1/4-inch " Line -In " tilslutninger .
2 .
Øge lyd fra den tilsluttede enhed med lydstyrkemærket , placeret i bunden af hver kanals kontrol afsnit om blanding bord .
3 .
Forøg panden mod blanding brættet med knop direkte over lydstyrken . Denne knap justerer mængden af volumen , der går til hver højttaler ( drej knappen til venstre og mere lyd kommer ud af den venstre højttaler , eller drej til højre og mere kommer ud af den højre højtaler ) .
4 .
Juster mængden af bas og diskant hver lydkanal producerer med knapper over panden .
5 .
øge den samlede volumen med skydere for lydstyrke på langt til højre på M-Audio skærm mixer .


Previous:nothing Next:hvordan man wire en G4 til audio ud interface 

Kommentarer

Code:
change