hvordan man får den seneste revision af et bundkort

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-13

Holde computeren opdateret er det vigtigt at holde op med konstant skiftende software . Selvom PC og laptop -hardware er testet grundigt , før produktionen , er yderligere fejl eller problemer med hardwaren sædvanligvis findes senere . Bundkort opdateringer er kendt som BIOS opdateringer og kræver mere pleje til at installere , fordi en dårlig BIOS vil forhindre din pc i at starte . BIOS står for " Basic Input /Output System ", og det indeholder grundlæggende vejledning i at starte din computer
1 .
Gå til din pc producentens hjemmeside og finde den support side .
2 .
Find " Drivers og downloads " linket og klikke på det.
3 .
Brug filteret til at søge efter dit specifikke laptop eller PC . Alternativt , skrive i modelnavn eller serienummer .
4 .
Klik på " Go " eller " Næste " for at fortsætte og se gennem de tilgængelige opdateringer, før du ser " BIOS ". Hvis der er mere end en BIOS-opdatering , se på de datoer, for at finde den nyeste . Den vil omfatte alle de opdateringer fra de foregående.
5 .
Klik på " Download " ud for opdateringen . Det kan have en pil eller andet ikon , der repræsenterer download .
6 .
Slut din pc til en nødstrømsforsyning , hvis du har en . Hvis du har en bærbar computer , sæt den ind i væggen , før du installerer opdateringen . Mister strøm under en BIOS-opdatering vil skade BIOS og efterlade dig med et ikke-boot system .
7 .
Dobbeltklik på den downloadede fil , og det vil installeres automatisk. Må ikke bruge computeren i dette tidsrum .
8 .
Genstart computeren, når du bliver bedt om , og tryk på Delete -tasten for at indlæse BIOS . Kig på revisionsnummer at bekræfte opdateringen . Din BIOS kan anvende en anden nøgle til last være opmærksom på boot -skærmen , som vil vise dig , hvad nøglen til tryk

gode råd og advarsler


 • BIOS . starter hurtigt . du har kun et par sekunder til at trykke slette
 • Nogle producentens supportsider tilbyder en "Install" knappen i tillæg til " Download ". Hvis du klikker installerer , BIOS vil hente og begynde at installere automatisk . Luk programmer, du ikke bruger , eller du kan miste data, når det genstartes .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan ændre harddiske i en Dell Latitude laptop   

  Kommentarer

  Code:
  change