hvordan man kan adskille en HP Pavilion ze2000

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-04

Hvis du vil skille HP Pavilion ZE2000 bærbar computer til reparation , så sørg for at du har opbrugt alle muligheder for at løse computerens problemer, før du kæmper med dette monster . Det er billigere at fastsætte computeren selv end at sende den til HP eller en anden computer værksted , men du er nødt til at være meget forsigtig med computerens interne komponenter , eller du kan aldrig få systemet til at arbejde igen . Hvis du opretholde en god organisatorisk system som du udfører demonteringen , skal du være i stand til at sætte computeren sammen igen uden problemer .

Adskillelse af eksterne komponenter


1
Bestem en organisatorisk . system til at holde de dele , du fjerner fra computeren sammen . Plastic sandwich poser er perfekt til at holde skruer med de komponenter, de kommer ud af , og du skal bruge en permanent markør til at skrive navnene på de komponenter på poserne .
2 .
Gem dine vigtige filer og dokumenter på en flytbar medieenhed , såsom en USB- flash-drev eller en cd . Fjern mediet enheden fra computeren , når besparelsen er færdig .
3 .
Luk computeren ned og afmontere alle kabler og eksterne enheder fra systemet .
4 .
Vend computeren basen opad og find lang batterilevetid på skærmen-hængselsiden af basen . Tryk batteriet udløseren og fjerne batteriet fra bugten .
5 .
Find harddisken rum på nederste højre hjørne af basen . Uddrag de to skruer på harddisken dæksel og fjern dækslet .
6 .
Brug træktap oven på harddisken til at løfte det lige ud af sit rum .
7 .
Find den optiske drev ( drev ) på venstre side af computeren . Uddrag skruen mellem hukommelsesmodulrummet i midten af computerbunden og udluftning direkte til venstre for den .
8 .
Sæt en papirclips ind i det optiske drev manuel udløsning hul til skubbe drevet fra computeren . Træk drevet ud af bugten .
9 .
Uddrag af de to skruer fra hukommelsesmodul dækslet og fjern dækslet .
10 .
Spred holderne på siderne af hukommelsesmodulet stik og modulet vil poppe op i en vinkel . Træk modulet lige ud af havnen .
11 .
Find Mini PCI kommunikation -kortet direkte under hukommelsesmodulrummet . Uddrag af skruen på låget og fjern dækslet .
12 .
Afbryd de to antennekabler fra Mini PCI- kommunikation -kort og sprede holderne på kortet stik . Kortet vil poppe op , ligesom hukommelsesmodulet gjorde i Trin 10 . Træk kortet lige ud af stikket .
13 .
Uddrag de to skruer inde i batterirummet .
14 .
Vend computeren på toppen opad og åbn skærmen , så det ligger fladt .
15 .
Indsæt en flad skruetrækker ind i hak lige bag " F4 ", " F12 "og " Insert " nøgler , og skub forsigtigt tastaturet dække frigivelsen faner mod skærmen . Løft tastaturet dækker lige fra computeren .
16 .
Find LED bord lige over tastaturet . Afbryd tastatur kablet fra det , uddrag af de to skruer på den, og løft det af computeren .
17 .
Uddrag de fire skruer , der holder tastaturet til computeren og vende tastaturet over håndledsstøtten . Nu store båndkablet , der forbinder tastaturet til bundkortet er synlig .
18 .
Tag båndkablet og fjern tastaturet fra computeren .
19 .

Tag skærmkablet fra venstre side af tastaturet plads og fjerne antennekablerne fra deres guider i midten af tastaturet rummet .
20 .
Uddrag af de to skruer på hver skærm hængsel , og løft skærmen direkte fra computeren .
21 .
Uddrag af de fem synlige base indelukke skruer på toppen af computeren. To er placeret lige over touchpad og de tre andre er i nærheden af top-midterste del af tastaturet rummet .
22 .
Vend computeren basen opad og ekstrakt alle 18 skruer fra base .
23 .
Løft hængslet side af basen , og skub det tilbage for at fjerne foden fra computeren. Nu er du klar til at skille computerens interne komponenter .

Adskillelse af interne komponenter


1 .
Find mønten-celle batteri ( det er formet som en mønt ) i den forreste del af computerbunden . Fjern batteriet .
2 .
Vend computeren oversiden op og finde højttaleren forsamling i den forreste del af computeren ( lige inden for højttalere ) . Afbryd taleren samling kabel og løft samling ud af computeren .
3 .
Find den termiske-ventilatoren /kølelegemet i øverste højre hjørne af computeren . Afbryd blæserkablet .
4 .
Uddrag de tre skruer , der holder den termiske-ventilatoren /kølelegemet til computeren .
5 .
Løft den termiske-ventilatoren /kølelegemet ud af computeren . Processoren er nu udsat .
6 .
Indsæt en flad skruetrækker ind i skruen , der låser processoren i stikket på bundkortet og drej skruen mod uret , indtil den kan ikke tænde længere .
7 .
Løft processoren lige op fra sin stik .
8 .
Uddrag af det store skrue inde i forsænkede hul i midten af computeren .
9 .
Vend computeren oversiden ned og find batteristikket bord. ( Denne komponent strækker sig ind i batterirummet. ) Uddrag skruen den til bundkortet .
10 .
Flyt batteristikket bestyrelsen mod batteribåsen at afbryde den og løft den ud af computeren .
11 .
Find strømstikket bord i øverste højre hjørne af computeren . Uddrag af de to skruer på den.
12 .
Skub strømstikket bestyrelsen mod bagsiden af computeren , og derefter fjerne den.
13 .

Find USB /S-Video controller board på venstre side af computeren . ( Regulatoren Bestyrelsen afslutter i USB og S-Video havne uden på computeren . ) Uddrag skruen på det, og løft den ud af computeren .
14 .
Vend computeren oversiden op og tag touchpad kablet fra stikket lige over pegefeltet.
15 .
Vend computeren basen opad og udtrække de to skruer , der holder bundkortet til computeren . Én skrue ligger lige over mikrofon og hovedtelefoner stik og den anden er fundet lige inden for LED-lys , der er på forsiden af computeren .
16 .
Løft venstre side af bundkortet , og tryk derefter på den forreste ramme på den computer ud , så mikrofon og hovedtelefoner stik er fri fra computeren rammen .

17 .
Fortsæt med at løfte bundkortet , indtil det er helt ude af computeren . Nu adskillelse er færdig.
18 .
Følg trinene i omvendt rækkefølge at samle computeren .


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter bundkortet på Dell Latitude D820 

Kommentarer

Code:
change