hvordan man kan anvende teknologi til business informationssystemer

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-22

Business informationssystemer er de data ledelsesværktøjer , at håndtere alle nødvendige oplysninger i en virksomhed. De mest almindeligt anvendte business informationssystemer er lagerstyring , salg sporing og indkøb og bestilling systemer . En almindelig anvendelse af teknologi til erhvervslivet informationssystemer er , når det automatiserer udveksling af information til virksomheder informationssystem

Du skal bruge: .
Stregkodelæsere
Computere.
Radio Frequency Identification tags .


1 .
Brug stregkodelabels trykt med Shop Floor Control numre . Udskrive disse etiketter med unik del nummer og serienummer kombinationer . Fastgør etiketter til alle råvarer , kits og produkt på lager . Opsæt stregkodescannere på alle væsentlige modtagelse, forsendelse og materiale tracking steder . Brug stregkodescannere til at scanne varer , som de er modtaget , behandlet og afsendt . Automatisere med stregkodelæsere forhindrer menneskelige fejl i indtastning af data .
2 .
Kombiner stregkode etiketter med radio frequency identification tags . RFID- tags kan fortegnelsen bør tælles med en enkelt radiofrekvens signal med en læsning af , hvor mange signaler blev modtaget . Hvis hver RFID -tag også er skabt med en unik identifikator , mangler opgørelse findes som snart signalet er placeret, og nogen er sendt for at hente den .
3 .
Tilføj unikke RFID strips til enkelte medarbejders badge . Denne teknologi gør det muligt badge læserne til at blive brugt som arbejdskraft tracking systemer. RFID -læsere bundet til arbejdsmarkedet tracking modulet i erhvervslivet informationssystem kan fjerne papiret tid kortet og punch kort, der bruges til at uret i og ud af anlægget .
4 .
Opsætning digitale kameraer med plug-and- play forbindelser på alle inspektionsrapporter stationer . Når et defekt produkt er fundet , skal kvalitetskontrollen personalet bruge kameraet til at tage et billede af elementet. De kan derefter straks hente billedet og vedhæfte det til et problem rapport eller afvigelser rapport . Kvaliteten ingeniør vil derefter modtage rapporten sammen med et billede af problemet . Dette fremskynder diagnose af problemet og forbedrer kommunikationen med hensyn til manglen .
5 .
Place computere og skærme på montagearbejde stationer og kvalitetskontrol stationer . Input alle tegninger , testprocedurer og monteringsvejledning i en data- bibliotek . Oprette alle disse arbejdspladser til interne computernetværk , så medarbejderne kan se tegninger og andre nødvendige oplysninger, som de arbejder . Denne teknologi eliminerer behovet for papir tegninger . Ved at have medarbejderne til at se på de digitale udgaver , kan de oplysninger, der oprettes til kun at vise de nyeste versioner af tegninger og dokumenter . Dette eliminerer risikoen for brugerne byggemateriale til gamle udgaver .


Previous:nothing Next:hvordan man kan lave en macbook 60W MagSafe stikket , som ikke længere afgifter 

Kommentarer

Code:
change