hvordan man kan ændre harddiske i en Dell Latitude laptop

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-12

Afhængigt af den specifikke indstillinger , du valgte , da du købte Latitude -serien bærbare computer, kan du løbe tør for plads ret hurtigt til at installere nye programmer . Fjernelse og udskiftning af bærbare harddisk giver dig ekstra plads til at hente nye filer eller lagre flere familie fotos . Bytter harddisken med en ny enhed , der har mere lagerkapacitet er enkel , men du også nødt til at gennemgå det operativsystem installere proces med det nye drev

Du skal bruge: .
lagerenhed
. Stjerneskruetrækker .
Laptop harddisk .
Dell genoprettelsesdisk .


1 .
Tilslutning af en lagerenhed , f. eks en USB memory stick , til din Latitude . Klik på " Åbn en mappe for at vise filer . " Klik og træk alle filerne til vinduet for at overføre dem til USB-enheden . Fjern enheden , og slukke for Latitude .
2 .
Afbryd strømkablet . Luk Latitude skærm låget og drej den bærbare computer over . Skub Latitude sorte batteri slide bar, som er placeret nær toppen af sagen under batteriet , ind i den ulåste position til pop batteriet op . Træk batteriet ud af bugten og læg det til side .
3 .
Find plastic harddisken dør i højre side af Latitude bærbare computer. Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne det indre skruen på siden af harddisken .
4 .
Grip harddiskens udsat kant og træk den til højre . Fjern den gamle harddisk og sæt den til side . Placer den nye harddisk , med sin bundkort stik vender ind den bærbare computer, i det åbne harddiskpladsen. Skub drevet til venstre , indtil den forbinder til Latitude 's bundkort.
5 .
Slut den nye harddisk 's skrue . Sæt batteri, du fjernede tidligere tilbage i det åbne batteri havnen og drej Latitude over . Løft skærmen låget og tænd den bærbare computer .
6 .
Åbn Latitude 's diskdrev , der er placeret på højre side af den bærbare computer , og indsæt Dell opsving diskette , der fulgte med din bærbare computer. Gå gennem operativsystemet installation vejledningen på skærmen for at installere operativsystemet på Latitude 's nye harddisk .

gode råd og advarsler


 • Dell sælger nye bærbare dele gennem dele websted; laptop harddiske er også tilgængelige på tredjepartswebsteder elektronikforretninger
 • <. li > En bærbar computer 's harddisk kan blive beskadiget, hvis du ved et uheld aflade statisk elektricitet fra din hånd . Før du fjerner den nye harddisk fra emballagen , skal du jordforbinde dig selv ved at trykke noget metal , der har en forbindelse til gulvet .


  Previous:nothing Next:hvordan du installerer et tastatur   

  Kommentarer

  Code:
  change