hvordan man kan ændre i strømstikket på en dell bærbar

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-01

I strømstikket på en Dell bærbar computer er det stik , hvor AC adapter for at oplade den bærbare 's batteri . Den effekt stik er hardwired til den bærbare computer 's bundkort. Derfor ændrer strømstikket på en Dell bærbar computer kræver unsoldering stikket ud af bundkortet . Ved hjælp af en loddekolbe kan være en vanskelig opgave , ved, hvordan man håndterer jern , før du bruger den på et bundkort
1 .
Vend den bærbare computer over , så bunden vender opad , og hængslerne er mod dig , derefter fjerne batteriet . De fleste Dell bærbare computere har et batteri frigørelseslås placeret under eller i nærheden af batteriet . Skub låsen til siden , og træk derefter batteriet fra den bærbare computer for at fjerne det .
2 .
Fjern harddisken . Find den plast , rektangulære dækker , omkring to inches lang , på siden af den bærbare computer , og fjern derefter skruen ( s ) støder direkte op til plastik dække. Træk plastik dækslet væk fra den bærbare computer for at fjerne harddisken .
3 .
Fjern det optiske drev . Skub i fanen på siden af drevet og slip det . Træk på den for at fjerne drevet . Hvis din bærbare computer ikke har denne fane , skal du fjerne skruen, der holder det optiske drev fra bunden af den bærbare computer .
4 .
Fjern de resterende skruer fra bunden og kanter af den bærbare computer .
5 .
Fjern mini-PCI -kort og hukommelsesmoduler . Fjern plastik belægninger , som du skrues i bunden af den bærbare computer . Skub metal klip på hver side af en komponent væk fra hinanden , trække på komponenten til at fjerne det fra den bærbare computer. Gentag for hver komponent . Afbryd mini-PCI -kortets kabler ( en sort og en hvid) .
6 .
Fjern midterkonsollen cover og tastatur . Vend den bærbare computer over og åbne skærmen så bredt , som det vil gå . Placer en flad skruetrækker mellem midterkonsollen dække og den bærbare computer ( midterkonsollen dækning er plastik stykke, der har afbryderknappen på det ) . Lirke låget væk fra den bærbare computer , så løft det fra højre mod venstre for at fjerne det . Under dække , skru de to skruer over " F4 "og " Pause " nøgler . Løft tastaturet op , tag tastaturkablet .
7 .
Fjern skærmen . Afbryd skærmkablet fra midten af den bærbare computer , mod toppen . Skru hængslerne , og løft derefter skærmen op for at fjerne det fra den bærbare computer .
8 .
Fjern håndledsstøtten . Afbryd touchpad stik ( placeret ved siden af hvor tastaturet stikket var) fra centrum af bundkortet . Fjern eventuelle skruer , der forbinder håndledsstøtten til den bærbare computer , og løft derefter op på håndledsstøtten og tag det fra den bærbare med fingrene .
9 .
Fjern PCMCIA eller ExpressCard -slot . Fjern skruen ( s ) , og løft derefter op på kortet slot for at fjerne det .
10 .
Tag afkøling samling og processor. Den kølende forsamlingsfrihed er en metallisk firkant med et kobberrør løber igennem den, og det har fire skruer med numre ætset ud for hvert skrue . Skru skruerne i nummerorden , og løft derefter op på afkøling forsamlingen til at fjerne det . Under den firkantede del af afkøling samling er pladsen processor, dette er fastgjort på en fane . Drej skruen i fanebladet uret indtil den ikke vil tænde mere , løft derefter op på processoren til at fjerne det .
11 .
Frakobl alle resterende kabler og skruer fra bundkortet , og løft derefter op på bundkortet til at fjerne det .
12 .
Unsolder strømmen stikket på bundkortet ved at smelte hver forbindelsespunkt . Løft lidt på power stikket , mens unsoldering at hjælpe adskille den fra bundkortet . Placer den nye magt -stikket på bundkortet , og lodde det på plads . Udskifte bundkortet , så omvendt trin 1 til 10 at samle den bærbare computer .

gode råd og advarsler


  • Åbning din computer og lodning i strømstikket kan ugyldiggøre garantien . Touch et stykke metal , før du rører indersiden komponenter for at forhindre skader fra statisk stød .


  • Previous:nothing Next:hvordan man bruger en M-Audio skærm mixer     

    Kommentarer

    Code:
    change