hvordan man kan erstatte en cpu fan i en hk n5470

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-28

Laptop CPU chips varme op , når de anvendes i længere tid . Derfor er alle bærbare 's er designet med avancerede køleanlæg . De fleste CPU kølesystemer er bygget med en dedikeret køling ventilator. Hvis blæseren går dårligt , kan din bærbare computer begynder at blive overophedet . Hvis din CPU overophedet , kan det forårsage uoprettelige skader på dit bundkort og de omkringliggende hardwareenheder . I tilfælde af , at din CPU køleventilator funktionsfejl , bør du udskifte det med det samme for at undgå alvorlige skader på din bærbare computer . Udskiftning af ventilator i din HP Pavilion n5470 kræver fuldstændig adskillelse
1 .
Luk din bærbare computer via menuen Start i Windows , og derefter lukke LCD -panelet . Frakoble alle kabler fra din bærbare computer , og derefter placere den bærbare ansigtet ned med forsiden af den bærbare computer mod dig . Fjern batteriet fra bunden kabinet den bærbare computer.
2 .
Fjern alle synlige skruer fra bunden huset af den bærbare computer . Placer den bærbare computer lodret med bagpanel den bærbare computer opad . Fjern de to Phillips-skruer fra bagpanelet . Placer den bærbare computer , så den sidder fast .
3 .
Flip den bærbare computer over og åbne LCD- panelet så vidt som det vil gå . Brug en lille , flad skruetrækker til at lirke ud af plastic tastaturet ringen mellem tastaturet og LCD-panelet . Fjern ringen og sæt den til side . Fjern de fire Phillips-skruer bagfra den øverste række af taster på tastaturet .
4 .
Tag fat i overkanten af tastaturet , vip den opad , og derefter placere den med forsiden nedad over håndledsstøtten. Find tastaturet båndkablet på undersiden af tastaturet , og derefter afmontere det fra bundkortet . Fjern tastaturet fra den bærbare computer .
5 .
Find LCD videokablet går fra venstre side af LCD-skærmen . Følge den til, hvor det forbinder til bundkortet og afbryde forbindelsen til det . Tag fat på LCD-skærmen med den ene hånd , og derefter med den frie hånd fjerne Phillips-skruer fra hver LCD hængsel . Løft LCD -panelet ud af den bærbare 's base og sæt den til side .
6 .
Fjern Phillips-skruer fra langs yderkanten af den bærbare 's øverste beklædning . Indsætte et kreditkort , eller guitar pick i den krølle adskiller top kabinettet fra bunden huset . Begynd at lirke op øvre kabinettet fra bunden huset . Arbejd din vej rundt i hele omkredsen af den bærbare computer indtil toppen kabinettet helt adskilt fra den bærbare base . Fjern det øverste kabinet, og sæt den til side .
7 .
Find CPU-blæser i øverste venstre hjørne af bundkortet . Afbryd blæserkablet fra bundkortet , og derefter fjerne de fire Phillips-skruer fra ventilatoren forsamling. Løft CPU-blæser ud af bundkortet og sæt det til side .
8 .
Gentag denne procedure i omvendt rækkefølge for at installere udskiftning CPU køling ventilator.


Previous:nothing Next:instrukser til en Samsung farvelaserprinter CLP -310 serie 

Kommentarer

Code:
change