hvordan man kan købe en bærbar computer med ingen kredit check

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-23

Bærbare computere er slanke , bærbare , alt-i -én computere , der er blevet stadig mere populært som deres priser er gået ned . High -end laptops kan stadig koste tusindvis af dollars , og mange mennesker vælger en betaling plan for at hjælpe håndtere omkostningerne. Disse betaling planer kræver ofte en kredit check , og dem med dårlige eller ikke-eksisterende kredit kan nægtes . Hvis du ønsker at købe en bærbar computer og ønsker at undgå en kredit check , når de køber , er der flere måder at gribe det an
. 1 .
Spar op dine penge , indtil du har nok til at dække købsprisen for en bærbar computer fra en online eller butik . Der er mange kvalitet overkommelige laptops hos din lokale elektronik butik , og de fleste forretninger kan du pre -order en computer online og hente det op i butikken .
2 .
Check lokale avis -annoncer, Craigslist posteringer , ebay , og endda garage salg for brugte bærbare computere. Selv om de ikke er udstyret med garantier , brugte bærbare computere er oftentimes langt billigere end nye , og nogle sælgere kan arbejde ud en betaling plan med dig , eller endda bytte for elementer , du ikke længere har brug for.
3 .
Spørg en kundeservicemedarbejder hos din lokale elektronik butik , hvis deres butik tilbyder layaway tjenester . Hvis du ikke har råd til den fulde pris for en bærbar computer og behovet for at foretage betalinger , vil layaway holde emnet og lade dig betale , hvad du kan , og når du kan, men du vil ikke modtage den bærbare computer , indtil den er helt betalt ud .

4 .
Køb en " skelettet " laptop fra din lokale computer butik . Disse bærbare computere er billige at købe og kræver ingen kredit check . De indeholder kun det absolutte minimum hardware, der kræves for at køre computeren , så du kan købe og installere bedre hardware , når du har pengene . Dette kan være en uklogt valg for mindre tech- kyndige folk , som installerer hardware i bærbare computere kan være svært , og du kan være nødvendigt at hyre en specialist , hvis du ikke er i stand til at gøre det selv .
5 .

Tjek din lokale møbler og elektronik leje butikker til bærbare computere . Mange steder tilbyder leje -til-egne planer , der kræver ingen kredit check . Husk, at bærbare computere købt gennem en leje -til-egne -programmet vil oftentimes være to eller tre gange dyrere i det lange løb .

gode råd og advarsler


 • Når du køber en bærbar nyt , kan der være et ekstra gebyr for garantier , gebyrer , afgifter og forsendelse og håndtering , hvis det er relevant . Sørg for at faktor denne i, når spare op til din nye computer .
 • Mange butikker , der stadig tilbyde layaway planer har en tidsbegrænsning på, hvor længe de vil holde dit produkt . Spørg om dette før at sætte en bærbar computer på layaway at undgå at miste det .


 • Previous:nothing Next:Forskellen mellem pc hukommelse & PC2 hukommelse   

  Kommentarer

  Code:
  change