hvordan man kan konvertere en bærbar computer tastatur til en stationær tastatur

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-05

Laptop tastaturer giver en anderledes oplevelse end standalone desktop tastaturer gør . Laptop tastaturer er mindre og mere kompakte , og de er fast på plads på den bærbare computer . Også , laptop nøgler har en anden mening end desktop dem gør, på grund af den anden mekanisme i deres konstruktion. Af disse to grunde , foretrækker nogle mennesker til at anvende det uafhængige tastaturer med deres bærbare computere. Heldigvis , det er meget let at arrangere . Det er det samme procedure som bruger en enkeltstående mus

Du skal bruge: .
Standalone keyboardPS /2 til USB adapter ( hvis nødvendigt).


1 .
Køb en enkeltstående tastatur fra en computer butik eller på internettet . Du kan købe en high -end en , hvis du vil, men de er sjældent værd , medmindre du har særlige behov . Du kan få en god tastatur til under ti dollars . Bare sørg for , at det har alle de taster , du har brug for det at have, og at placeringen af nøglerne er acceptabelt for dig .
2 .
Køb en PS /2 til USB adapter , Hvis dit tastatur har en PS /2 stik i stedet for en USB- en . Mange tastaturer stadig bruge PS /2 stik , mens kun få bærbare computere har porte til PS /2 stik . PS /2 stik er runde , mens USB- stik er rektangulære og fladere . Disse adaptere er snavs billig og kræver ingen speciel software . Nogle tastaturer leveres med en adapter som en del af pakken .
3 .
Sæt tastaturet stik i adapteren , hvis det er nødvendigt .
4 .

Plug tastaturet (med eller uden adapter , som er nødvendigt ) i nogen af din bærbare USB- porte . Du kan gøre dette , mens computeren kører . Dit operativsystem vil automatisk den nye hardware , og i et par sekunder , vil din standalone tastaturet klar til brug .

gode råd og advarsler


  • Du kan tilslutte eller frakoble tastaturet når som helst , mens computeren kører . Den bærbare computer indfødte tastatur vil stadig arbejde , og du kan enten bruge en . Tilføjelse af en standalone tastatur er nyttigt , hvis nogle af tasterne på din bærbare computer tastatur slidt og begynder at jævne pop løs .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan tage ud en i række thinkpad     

    Kommentarer

    Code:
    change